Arkadaşlar depresyondan çıkmak için elimden geleni yapıyorum ama eve gelince depresyon yine başlıyor, artık başıma kaza gelince seviniyorum, depresyon aklımdan siliniyor sonra iyileşince tekrar giriyorum. Elektrikli motor sürüyorum az da olsa geçiyor eve gelince gene aynı, dengesiz de olsa bir arkadaş edindim derdimi vs konuşuyoruz gene aynı daha da hatta bataklığa sürünüyorum. Aklımdan çıksın diye 7-24 şarkı dinliyorum gene aynı hatta eskiden şarkı dinlemezdim daha da iyiydim ne yapacağım bilmiyorum, özel psikiyatriye gittik antidepresan yazdı 2 haftadır atmıyorum, sebepsiz heyecan, korku, panik yaptırıyor diye doktorada söyledim tedavi aşaması dedi bitirdi. O da haklı ilaç yazmaktan başka çaresi yok Sonuçta içime ne yaşadığımı bilemez.
Dinlediğin şarkılar depresif şarkılar olmasın. Çok da abartma şarkı dinlemeyi, depresif hissetmene neden olabilir. Bazı insanlar evde durunca çok bunaldığını söylüyor o yüzden hep dışarı çıkıyorlar sen de öyle yapabilirsin. Çok dışarıda olmanın zararı yok bana göre. Üstelik hareketli gün geçirdiysen eve gelince yorgun olursun evde depresif hissedecek vaktin olmadan uyursun.
Dinlediğin şarkılar depresif şarkılar olmasın. Çok da abartma şarkı dinlemeyi, depresif hissetmene neden olabilir? Bazı insanlar evde durunca çok bunaldığını söylüyor o yüzden hep dışarı çıkıyorlar sen de öyle yapabilirsin. Çok dışarıda olmanın zararı yok bana göre. Üstelik hareketli gün geçirdiysen eve gelince yorgun olursun evde depresif hissedecek vaktin olmadan uyursun.