Lava Catopuma Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Haziran 2019 Mesajlar 1.947 Çözümler 9 Yer Zonguldak Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 10:37 #1 Fenerbahçe - Galatasaray maçı ne olur, skor tahmininiz var mı?
syrewx05 Centipat Katılım 9 Ağustos 2024 Mesajlar 562 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 10:40 #2 Lava Catopuma dedi: Fenerbahçe - Galatasaray maçı ne olur, skor tahmininiz var mı? Genişletmek için tıkla... 2-1 fenerbahçe alır.
Lava Catopuma dedi: Fenerbahçe - Galatasaray maçı ne olur, skor tahmininiz var mı? Genişletmek için tıkla... 2-1 fenerbahçe alır.
Mantar09 Hectopat Ekipman Ustası Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 10 Şubat 2024 Mesajlar 7.019 Makaleler 3 Çözümler 25 Bugün 10:41 #3 Lava Catopuma dedi: Fenerbahçe - Galatasaray maçı ne olur, skor tahmininiz var mı? Genişletmek için tıkla... Galatasaray'ın işi zor bana göre fener moralli takımda iyi oynuyor GS'nin eksikleri var yedeği yok denebilir ya berabere biter ya da fb alır bana göre.
Lava Catopuma dedi: Fenerbahçe - Galatasaray maçı ne olur, skor tahmininiz var mı? Genişletmek için tıkla... Galatasaray'ın işi zor bana göre fener moralli takımda iyi oynuyor GS'nin eksikleri var yedeği yok denebilir ya berabere biter ya da fb alır bana göre.
R RivalsX Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Eylül 2020 Mesajlar 4.700 Çözümler 30 Yer İstanbul, Gaziosmanpaşa Bugün 11:05 #4 1 - 1 veya 2 - 1 biter, çok çekişmeli olacağını sanmıyorum. Fenerbahçe, Galatasaray yarı sahasını biraz zorlar gibi.
1 - 1 veya 2 - 1 biter, çok çekişmeli olacağını sanmıyorum. Fenerbahçe, Galatasaray yarı sahasını biraz zorlar gibi.