Josef fenerde yürüyemiyordu Beşiktaş'ta düzeldi. Allah'sız karius liverpooldan geldi her geleni içeri alıyor. Beşiktaş kadrosu baklava ile ayran gibi dışardan bakılınca saçma ama maçta iyiler.
Ben Beşiktaş taraftarı olsam ümidi keserdim bu seneki şampiyonluk için. 67. dakikaya kadar saha içinde çok pasif kalan Oğuzhan'a bu kadar dayanmaması lazımdı. Mensah'ı aldı ve orta sahadaki fiziki üstünlüğü daha yukarıya çekerek 2 tane gol buldular zaten. İlk 20 dakika Beşiktaş ''Gegenpress'' dediğimiz tarzda bir oyun sergiledi. Galatasaray'ın savunma hattı ve Taylan'a 4 kişilik bir alan daraltma uygulayarak bol bol hata yaptırdılar. Onun dışında Larin çok net bir gol kaçırdı. Yani diyecek bir şey bulamıyorum o pozisyona. Nkodou da Mensah ile girdikten sonra oyunu değiştirdiler. Galatasaray lehine kötü bir mağlubiyet oldu çünkü oyun olarak bir standart göstermediler. Bu arada Cüneyt hoca çok kötü yönetti maçı. Ben Şampiyonlar Ligi finali yönetmiş bir adamın bu kadar hatalı karar vermesine inanmak istemiyorum. Fenerbahçe'm için de güzel olmadı bu maç .
Bende de böyle bir görüntü var neden ikimizde de farklı fotoğraf var?
Oyuncunun sağlığı önemli ama dengesiz giren siyahlı oyuncu Diagne önce topa dokunuyor amacı oyuncu değil.
Oyuncunun sağlığı önemli ama dengesiz giren siyahlı oyuncu Diagne önce topa dokunuyor amacı oyuncu değil.Eki Görüntüle 841262
Kural şu;
Eğer oyuncu kontrolsüz geliyorsa ve rakip oyuncuya hamle yapıyor ise kart doğru. Diagne'nin giriş de pek normal değil. Lakin kartın rengi abartıldı, Diagne'nin ilk hamlesi topa oyuncuya değil.
Oyuncunun sağlığı önemli ama dengesiz giren siyahlı oyuncu diagne önce topa dokunuyor amacı oyuncu değil.Eki Görüntüle 841262
Kural şu;
Eğer oyuncu kontrolsüz geliyorsa ve rakip oyuncuya hamle yapıyor ise kart doğru. Diagne'nin giriş de pek normal değil. Lakin kartın rengi abartıldı, Diagne'nin ilk hamlesi topa oyuncuya değil.
Oyuncunun sağlığı önemli ama dengesiz giren siyahlı oyuncu Diagne önce topa dokunuyor amacı oyuncu değil.Eki Görüntüle 841262
Zaten pozisyonu baştan beri izlersek top Diagne'de, sahibi Diagne iken topun arasına kafa atarsan faule maruz kalırsın. Sen mahallede top sektiren birinin topuna kafa at bakalım noluyo?