Derdinizi anlatın dostlar ve çare bulalım

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Eskiden beri tanıdığım müzik. Bununla son ses dinlerken düşünmesi çok güzel. En azından yanlızlık bastırıyor. Öneririm (Son ses şart )

Param yok, sevdiğim beni sevmiyor, oyun oynayacak arkadaşım yok -sadece tanıdıklarımla konuştuğum için herhalde, yoksa birilerinden DC kodunu isteyip arkadaş olabilirdim- ehe

Selamlar, derdi olanlar yazsın derdini çözüm bulalım. Ben başlayayım, Online oyun oynayacak arkadaşım yok gelecek varsa yazsın.

Yarın okulum var ilk gün olacak okula bayağdır gitmediğim için kendimi değişik ve kötü hissediyorum 8 saat boyunca okulda olacağım

Okullar 1 Mart'ta açılmıyor mu?

Ben 8.sınıf (LGS öğrencisi) olduğum için ve gittiğim okulda özel olduğu için benimkisi yarın açılıyor üzgünüm hatta itiraz bile ettim dedim ziya selçuğun Instagram hesabında 8 ve 12.sınıflar 1 Mart'ta açılıyor okulum bildiğin 1 ay önceden açılıyor dedimde takan yok.

Allah sabır, kolaylık versin hocam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…