L Lafonde Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Ağustos 2020 Mesajlar 3.381 Çözümler 19 8 Şubat 2021 #41 kuyt5252 dedi: Sağ olun hocam bayağı üzgünüm içimi karalar bağlıyor Genişletmek için tıkla... Geçecek hocam. Bu günler de geçecek.
kuyt5252 dedi: Sağ olun hocam bayağı üzgünüm içimi karalar bağlıyor Genişletmek için tıkla... Geçecek hocam. Bu günler de geçecek.
mburaktekin Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Eylül 2020 Mesajlar 5.006 Makaleler 2 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Şubat 2021 #42 Lafonde dedi: Sizin paranızın olması, sevdiğinizin sizi sevmesi ve oyun oynayacak arkadaşınızın olması lazım. Genişletmek için tıkla... Sen var ya harika bir detaysın. Bütün insanlığın sorunlarını çözersin sen.
Lafonde dedi: Sizin paranızın olması, sevdiğinizin sizi sevmesi ve oyun oynayacak arkadaşınızın olması lazım. Genişletmek için tıkla... Sen var ya harika bir detaysın. Bütün insanlığın sorunlarını çözersin sen.
K kuyt5252 Kilopat Katılım 12 Ekim 2019 Mesajlar 567 Çözümler 3 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci (Talebe) 8 Şubat 2021 #43 Lafonde dedi: Geçecek hocam. Bu günler de geçecek. Genişletmek için tıkla... Ama içimde şöyle bir his var 2 haftaya yine virüs sayısı artarsa kapatırlar diye düşünüyorum hocam şu an bile annemden gizli yazıyorum bunları bilgisayardan beni çıkmış olarak biliyor
Lafonde dedi: Geçecek hocam. Bu günler de geçecek. Genişletmek için tıkla... Ama içimde şöyle bir his var 2 haftaya yine virüs sayısı artarsa kapatırlar diye düşünüyorum hocam şu an bile annemden gizli yazıyorum bunları bilgisayardan beni çıkmış olarak biliyor
4 403329 Hectopat Katılım 22 Aralık 2020 Mesajlar 2.408 Makaleler 2 Çözümler 2 Yer Bursa 8 Şubat 2021 #44 Ülke düzelsin. Çaresini bulabilecek var mı?
K kuyt5252 Kilopat Katılım 12 Ekim 2019 Mesajlar 567 Çözümler 3 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci (Talebe) 8 Şubat 2021 #45 mburaktekin dedi: Sen var ya harika bir detaysın. Bütün insanlığın sorunlarını çözersin sen. Genişletmek için tıkla... Ben niyeyse sözü tam anlayamadım arkadaş paranız varsa sevcek insan ve arkadaştamı olur demek istiyor.
mburaktekin dedi: Sen var ya harika bir detaysın. Bütün insanlığın sorunlarını çözersin sen. Genişletmek için tıkla... Ben niyeyse sözü tam anlayamadım arkadaş paranız varsa sevcek insan ve arkadaştamı olur demek istiyor.
mburaktekin Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Eylül 2020 Mesajlar 5.006 Makaleler 2 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Şubat 2021 #46 @kuyt5252 yok, zaten ihtiyaç olduğum şeyleri söylüyor.
L Lafonde Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Ağustos 2020 Mesajlar 3.381 Çözümler 19 8 Şubat 2021 #47 mburaktekin dedi: Sen var ya harika bir detaysın. Bütün insanlığın sorunlarını çözersin sen. Genişletmek için tıkla... Eyw.
mburaktekin dedi: Sen var ya harika bir detaysın. Bütün insanlığın sorunlarını çözersin sen. Genişletmek için tıkla... Eyw.