ItsMessi Decapat Katılım 23 Nisan 2023 Mesajlar 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mayıs 2023 #1 Ben sonunda kendi krallığımı kurdum. Bütün fethettiğim yerleri yoldaşlara, lordlara vb. vermek yerine hepsini kendime alırsam ne olur? Son düzenleyen: Moderatör: 7 Mayıs 2023
Ben sonunda kendi krallığımı kurdum. Bütün fethettiğim yerleri yoldaşlara, lordlara vb. vermek yerine hepsini kendime alırsam ne olur?
3 334155 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Şubat 2020 Mesajlar 4.805 Makaleler 2 Çözümler 16 Yer Sakarya 7 Mayıs 2023 #2 ItsMessi dedi: Ben sonunda kendi krallığımı kurdum. Bütün fethettiğim yerleri yoldaşlara, lordlara vb. vermek yerine hepsini kendime alırsam ne olur? Genişletmek için tıkla... Hepsine asker yerleştirmen gerekecek. Hepsine asker yerleştirmek çok fazla para ve zaman kaybı. Diyelim ki hepsine asker yerleştirdin, bu sefer de asayiş eksikliğinden dolayı vergileri toplayamayacaksın ve üstüne her hafta zarar ödeyeceksin. Ayrıca lordlarla aran bozulabilir.
ItsMessi dedi: Ben sonunda kendi krallığımı kurdum. Bütün fethettiğim yerleri yoldaşlara, lordlara vb. vermek yerine hepsini kendime alırsam ne olur? Genişletmek için tıkla... Hepsine asker yerleştirmen gerekecek. Hepsine asker yerleştirmek çok fazla para ve zaman kaybı. Diyelim ki hepsine asker yerleştirdin, bu sefer de asayiş eksikliğinden dolayı vergileri toplayamayacaksın ve üstüne her hafta zarar ödeyeceksin. Ayrıca lordlarla aran bozulabilir.
Giorno Giovanna Hectopat Katılım 6 Aralık 2020 Mesajlar 2.695 Çözümler 11 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri RTX 2060 R5 3500 Cinsiyet Erkek 7 Mayıs 2023 #3 ItsMessi dedi: Ben sonunda kendi krallığımı kurdum. Bütün fethettiğim yerleri yoldaşlara, lordlara vb. vermek yerine hepsini kendime alırsam ne olur? Genişletmek için tıkla... İlişkin azalır.
ItsMessi dedi: Ben sonunda kendi krallığımı kurdum. Bütün fethettiğim yerleri yoldaşlara, lordlara vb. vermek yerine hepsini kendime alırsam ne olur? Genişletmek için tıkla... İlişkin azalır.
Baran0141 Hectopat Katılım 6 Aralık 2020 Mesajlar 1.557 Çözümler 11 Yer Nordland 7 Mayıs 2023 #4 Derebeylere ver. O kadar yerleşkeye asker yerleştirmek, oranın masrafını ödemek Mali açıdan belinizi büker. Kaleleri derebeylere vermenizde fayda var. Kendinize 3-4 şehir alın gerisini derebeylere bırakın.
Derebeylere ver. O kadar yerleşkeye asker yerleştirmek, oranın masrafını ödemek Mali açıdan belinizi büker. Kaleleri derebeylere vermenizde fayda var. Kendinize 3-4 şehir alın gerisini derebeylere bırakın.
ItsMessi Decapat Katılım 23 Nisan 2023 Mesajlar 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mayıs 2023 #5 beyler işte derebeyi bulamıyorum soylu yoldaş yok ve yanıma lord çekemedim
W Wongvangs Hectopat Katılım 26 Ağustos 2020 Mesajlar 192 Çözümler 1 7 Mayıs 2023 #6 Suikiste uğrayıp isyan çıkartabilirler ve merkezi otoriteni yavas yavas kaybederek imparatorluğu bölersin.
Suikiste uğrayıp isyan çıkartabilirler ve merkezi otoriteni yavas yavas kaybederek imparatorluğu bölersin.
Chikrein Hectopat Katılım 30 Ekim 2020 Mesajlar 339 Daha fazla Sistem Özellikleri İ3 12100F RX 6650 XT Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 7 Mayıs 2023 #7 Asker toplayamayacaklar ve bir süre sonra taraf değiştirecekler
ItsMessi Decapat Katılım 23 Nisan 2023 Mesajlar 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mayıs 2023 #8 Toprak verecek adam yok brolar.