Derece elde etmek için nasıl çalışılmalı?

Nil1234

Centipat
Makaleler
1
Daha fazla  
EA'yım. kalan sürede sadece matematik odaklanıp sözellere son iki ay baksam güzel bir sonuç gelir mi yoksa gereksiz mi?

Matematiği hiç çakmadı kafam hiç te anlama isteği duymadım ama çalışırsan iyi bir sonuç gelir 1 gün antremana gitmeyim gereksiz kafasında bir şey demişsin o 1 gün bile sana yeni şeyler katar boksda mesela

Antreman ne alaka hocam?

2 ayda sözel yetişmez beraber götürün en azından edebiyat ve tarihi son aylara bırakmayın.

Antreman ne alaka hocam?
Kral demek istediğimi anlayan anlar örnek verdim o konudan disiplinden çıkma yani 1 gün bile matematiği düzenli şekilde çalışsa her şekil artı başarı elde edersin yani boşa mu olur sorusunun cevabı

Kral demek istediğimi anlayan anlar örnek verdim o konudan disiplinden çıkma yani 1 gün bile matematiği düzenli şekilde çalışsa her şekil artı başarı elde edersin yani boşa mu olur sorusunun cevabı
Ama tabi dediğim gibi derslerden bir şey anlamadım hiç bir zaman yanıltma olmasın

Açıkçası matematik ağırlıklı olmak üzere sözele de her gün vakit ayırırsanız sizin adınıza rahat olur. Hem vaktim daraldı mooduna girmezsiniz hem de sözel için tekrarın tekrarı olur. Yani sözelden neredeyse hiç soru kaçırmamak da iyi olur bence.

Boks ne alaka anlamadım ama teşekkür ederim

Haklısın sözele çok vakit ayırmamayı düşünüyorum yine de

Antrenman ne alaka hocam?

2 ayda sözel yetişmez beraber götürün en azından edebiyat ve tarihi son aylara bırakmayın.

Teşekkür ederimm

Son düzenleme:
Haklısın sözele çok vakit ayırmamayı düşünüyorum yine de
Yani matematiği 30 ve üstü kıvamına getirdikten sonra ağırlık verirsin sözele. Ama mutlaka kulak aşinalığı olmalı bence, rahat ezberlemende yardımcı olur bu sayede.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…