Derecelide açılan ilk rütbe kötü geldi

ozan kınalı

Kilopat
Daha fazla  
Yan hesabımla 30 level olunca dereceli maçlarımı attım ve 5 maç sonunda bu oyunlarla beni demir 3'e attı. 4 win 1 lose oynadım, her maç skorum iyiydi. Şu an demir liginde oynuyorum ve maalesef oyuncular çok kötü geliyor yine buna benzer skorlar alıyorum ama yine de kaybettiğim oluyor takım dolayısıyla. Oyunun beni en düşük dereceden başlatmasının sebebi ne? Bu hesaptan ilk kez dereceli maçlarını oynadım.
1731183897666.png

Yan hesabımla 30 level olunca dereceli maçlarımı attım ve 5 maç sonunda bu oyunlarla beni demir 3'e attı. 4 Win 1 lose oynadım, her maç skorum iyiydi. Şu an demir liginde oynuyorum ve maalesef oyuncular çok kötü geliyor yine buna benzer skorlar alıyorum ama yine de kaybettiğim oluyor takım dolayısıyla. Oyunun beni en düşük dereceden başlatmasının sebebi ne? Bu hesaptan ilk kez dereceli maçlarını oynadım.
Eki Görüntüle 2348340

Rito biraz garip Win streak atmaya baslayınca fazla fazla lig atlatır sana bende smurf carımda 5 Mac attım 5I Win 30/5 falan gittim cogunda bronz 2 attı :D

Yan hesabımla 30 level olunca dereceli maçlarımı attım ve 5 maç sonunda bu oyunlarla beni demir 3'e attı. 4 win 1 lose oynadım, her maç skorum iyiydi. Şu an demir liginde oynuyorum ve maalesef oyuncular çok kötü geliyor yine buna benzer skorlar alıyorum ama yine de kaybettiğim oluyor takım dolayısıyla. Oyunun beni en düşük dereceden başlatmasının sebebi ne? Bu hesaptan ilk kez dereceli maçlarını oynadım.
Eki Görüntüle 2348340
Hocam daha önceden herhangi lige oturmamış çarları Demir Bronz veya Gümüş atıyor onun üstünü görmek imkansız gibi bir şey tabi çok düşük liglerde başladığınız için aldığınız LP oldukça yüksek olacak.

Eki Görüntüle 2348340
Hocam sizi yerleştirdiği yer önemli değil. Sizin hak ettiğiniz yer neresiyse er ya da geç o noktaya yerleşirsiniz.

Hocam sizi yerleştirdiği yer önemli değil. Sizin hak ettiğiniz yer neresiyse er ya da geç o noktaya yerleşirsiniz.
Demire attıktan sonra oynadığım 5 maç böyle. İnanılmaz derecede kötü oynayan adamlar geliyor sanki hiç maus tutmamış gibiler yalandan yere bu adamlarla işkence çekmek zorunda kalıyorum. Yoksa dediğin gibi er ya da geç yükselinilir tabi sabır taşmazsa. Bir de adc main olduğum için ister istemez takımım çok kötü olursa tek başıma maçı kazandırmam neredeyse imkansız
1731184519389.png

Demire attıktan sonra oynadığım 5 maç böyle. İnanılmaz derecede kötü oynayan adamlar geliyor sanki hiç maus tutmamış gibiler yalandan yere bu adamlarla işkence çekmek zorunda kalıyorum. Yoksa dediğin gibi er ya da geç yükselinilir tabi sabır taşmazsa. Bir de adc main olduğum için ister istemez takımım çok kötü olursa tek başıma maçı kazandırmam neredeyse imkansız
Eki Görüntüle 2348352
Hocam hatanız adc oynamak şu oyundan öğrendiğim bir şey varsa o da eğer adc oynuyorsanız kendinizi tamamen takıma teslim ettiğinizdir. Takımınız kötüyse kazanmanıza imkan yok şu elolarda ancak Jungle olarak maç taşıyabilirsiniz elonuz yükseldikçe mainize dönebilirsiniz.

Hocam hatanız ADC oynamak şu oyundan öğrendiğim bir şey varsa o da eğer ADC oynuyorsanız kendinizi tamamen takıma teslim ettiğinizdir. Takımınız kötüyse kazanmanıza imkan yok şu elolarda ancak Jungle olarak maç taşıyabilirsiniz elonuz yükseldikçe mainize dönebilirsiniz.

Hocama katılıyorum düşük elolardaysanız jg oynayıp 1V9 atmaktan başka çareniz yok takımınızdakilerin kolay seviye bottan farkı yok.

Güncelleme gelmeden daha önce hiç ranked atmamış 30 lvl hesaplarla 10 normal maç oynayıp win alarak MMR yükseltiyor sonrasında Rank oynadığınızda Gold elodan başlatıyordu, güncellemeden sonra bunu değiştirdiler, en iyi ihtimalle silver başlıyorsunuz 30 lvl hesaplarda. Fakat bu kötü bir sonuç değil, fresh hesapta oynuyorsunuz ve çok yüksek lpler alıyorsunuz, dediğiniz gibi çok kötü oyuncularla oynuyorsunuz oyunu taşımanız lazım, fakat sorun şu ki sizin gibi 30 lvl fresh hesaplarla oynayan smurflerde var ve bunlar karşı takıma gelince işler değişiyor. Yani işin açıkcası iyi oynamanız yanında biraz da şansa ihtiyacınız var. Bir duo ile girmeniz daha iyi olacaktır.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı