aabbddss Hectopat Katılım 28 Ocak 2013 Mesajlar 778 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer Dünya Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Nisan 2013 #1 Merhaba arkadaşlar okul dergisi için dergi tasarımı yapıcağım. Kullanımı kolay ve güzel bir program arıyorum. Bana bildiğiniz varsa link atarsanız sevinirim.
Merhaba arkadaşlar okul dergisi için dergi tasarımı yapıcağım. Kullanımı kolay ve güzel bir program arıyorum. Bana bildiğiniz varsa link atarsanız sevinirim.
Burak Alkan Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 12 Haziran 2011 Mesajlar 14.298 Makaleler 3 Çözümler 6 Yer Nebuchadnezzar Daha fazla Meslek Judge Dredd 6 Nisan 2013 #2 Bu iş için en kapsamlı program Adobe InDesign'dır. Alternatif olarak yine kapsamlı bir program daha QuarkXpress: QuarkXPress 9 – Desktop Publishing software – Page Layout Software Ücretsiz bir alternatif de Scribus: Scribus.net
Bu iş için en kapsamlı program Adobe InDesign'dır. Alternatif olarak yine kapsamlı bir program daha QuarkXpress: QuarkXPress 9 – Desktop Publishing software – Page Layout Software Ücretsiz bir alternatif de Scribus: Scribus.net