Bugün dergiburda.com'dan level aralık-ocak 2024-2025 dergisini aldım. Şu an hala ödeme alındı yazıyor. Ne zaman kargoya verilir? Ne zaman gelir?
Hocam bu siteyi hiç duymadım ancak kargo takip numarası falan da mı vermediler?
Bugün dergiburda.com'dan level aralık-ocak 2024-2025 dergisini aldım. Şu an hala ödeme alındı yazıyor. Ne zaman kargoya verilir? Ne zaman gelir?
Hocam bu siteyi hiç duymadım ancak kargo takip numarası falan da mı vermediler?
Bende daha önce bir kez görmüştüm. Şimdi bir de CHIP'in dergisinde gördüm. Gireyim dedim. Site güzel geldi. Alışveriş yaptım. Sipariş numarası var. Kargo takip numarası kargoya verilince verilmiyor mu?Hocam bu siteyi hiç duymadım ancak kargo takip numarası falan da mı vermediler?
Tamamdır. Teşekkürler.1 hafta içinde en geç elinizde olur yüksek ihtimal HepsiJet getirir, gece 23:00a kadar teslimat yapıyorlar.
Site güvenilir.Bende daha önce bir kez görmüştüm. Şimdi bir de CHIP'in dergisinde gördüm. Gireyim dedim. Site güzel geldi. Alışveriş yaptım. Sipariş numarası var. Kargo takip numarası kargoya verilince verilmiyor mu?
Tamamdır. Teşekkürler.
Hangi posterler var hocam bu sayıda?Bugün dergiburda.com'dan level aralık-ocak 2024-2025 dergisini aldım. Şu an hala ödeme alındı yazıyor. Ne zaman kargoya verilir? Ne zaman gelir?
STALKER 2 ve Call of Duty: Black Ops 6. İndirimdeymiş bu arada. 10 lira indirim yapmışlar ama 10 lira 10 liradır. Bugün bir 10 lira kolay bulunmuyorSite güvenilir.
Hangi posterler var hocam bu sayıda?
Stalker 2 ve Call of Duty: Black Ops 6.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.