Çözüldü Dergiburda.com'dan verilen sipariş ne zaman gelir?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

830349

Decipat
Makaleler
14
Bugün dergiburda.com'dan level aralık-ocak 2024-2025 dergisini aldım. Şu an hala ödeme alındı yazıyor. Ne zaman kargoya verilir? Ne zaman gelir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Bugün dergiburda.com'dan level aralık-ocak 2024-2025 dergisini aldım. Şu an hala ödeme alındı yazıyor. Ne zaman kargoya verilir? Ne zaman gelir?

1 hafta içinde en geç elinizde olur yüksek ihtimal HepsiJet getirir, gece 23:00a kadar teslimat yapıyorlar.

Hocam bu siteyi hiç duymadım ancak kargo takip numarası falan da mı vermediler?

Kargo takip numarası kargo şirketi paketi teslim aldığında düşüyor.

1 hafta içinde en geç elinizde olur yüksek ihtimal HepsiJet getirir, gece 23:00a kadar teslimat yapıyorlar.

Kargo takip numarası kargo şirketi paketi teslim aldığında düşüyor.

Çözüm
Bende daha önce bir kez görmüştüm. Şimdi bir de CHIP'in dergisinde gördüm. Gireyim dedim. Site güzel geldi. Alışveriş yaptım. Sipariş numarası var. Kargo takip numarası kargoya verilince verilmiyor mu?

Tamamdır. Teşekkürler.

Bende daha önce bir kez görmüştüm. Şimdi bir de CHIP'in dergisinde gördüm. Gireyim dedim. Site güzel geldi. Alışveriş yaptım. Sipariş numarası var. Kargo takip numarası kargoya verilince verilmiyor mu?

Tamamdır. Teşekkürler.
Site güvenilir.

Hangi posterler var hocam bu sayıda?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı