SuleymanAga Decapat Katılım 15 Ocak 2023 Mesajlar 53 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mart 2025 #1 Arkadaşlar, bayram için ayakkabı arıyorum. Aradığım ayakkabı tipi resimdeki gibi. Güvenebileceğim deri ayakkabı satan yerler var mıdır? Bütçe: Maksimum 1500 TL. (Ayağımda tırnak batması olduğu için rahat olması benim için önemli.) Son düzenleyen: Moderatör: 18 Mart 2025
Arkadaşlar, bayram için ayakkabı arıyorum. Aradığım ayakkabı tipi resimdeki gibi. Güvenebileceğim deri ayakkabı satan yerler var mıdır? Bütçe: Maksimum 1500 TL. (Ayağımda tırnak batması olduğu için rahat olması benim için önemli.)
sistemkalite Hectopat Katılım 22 Eylül 2020 Mesajlar 49 Çözümler 1 Daha fazla Meslek Tercüman 18 Mart 2025 #2 Amazonda bazen güzel indirim oluyor deri ayakkabılarda orayı inceleyebilirsiniz.
hukukçubey Hectopat Katılım 19 Eylül 2021 Mesajlar 1.816 Çözümler 3 19 Mart 2025 #3 SuleymanAga dedi: Arkadaşlar, bayram için ayakkabı arıyorum. Aradığım ayakkabı tipi resimdeki gibi. Güvenebileceğim deri ayakkabı satan yerler var mıdır? Bütçe: Maksimum 1500 TL. (Ayağımda tırnak batması olduğu için rahat olması benim için önemli.) Eki Görüntüle 2448135 Genişletmek için tıkla... Hocam ayağında problem varsa mağazadan başka bir yerden alma. Deneyerek al. Benzer problemim var, çok kötü oluyor sonra.
SuleymanAga dedi: Arkadaşlar, bayram için ayakkabı arıyorum. Aradığım ayakkabı tipi resimdeki gibi. Güvenebileceğim deri ayakkabı satan yerler var mıdır? Bütçe: Maksimum 1500 TL. (Ayağımda tırnak batması olduğu için rahat olması benim için önemli.) Eki Görüntüle 2448135 Genişletmek için tıkla... Hocam ayağında problem varsa mağazadan başka bir yerden alma. Deneyerek al. Benzer problemim var, çok kötü oluyor sonra.
SuleymanAga Decapat Katılım 15 Ocak 2023 Mesajlar 53 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mart 2025 #4 hukukçubey dedi: Hocam ayağında problem varsa mağazadan başka bir yerden alma. Deneyerek al. Benzer problemim var, çok kötü oluyor sonra. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler ayakkabıcılar sitesinden aldım aşırı rahat.
hukukçubey dedi: Hocam ayağında problem varsa mağazadan başka bir yerden alma. Deneyerek al. Benzer problemim var, çok kötü oluyor sonra. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler ayakkabıcılar sitesinden aldım aşırı rahat.