Deri ceket marka önerisi

Jetstream CAT

Hectopat
Deri ceket arayışındayım ve yüksek fiyata yüksek kalite sunan güzel marka arıyorum Türkiye'de bulabileceğim.
Aklımda bir tip deri ceket var ama neredeyse hiçbir sitede kendi aradığım tipte bir ceket bulamadım görselini buraya atıyorum.
Bildiğiniz kaliteli deri markaları nelerdir?

Dean abideki gibi bir deri ceket bakıyorum.

Dosya Ekleri

• superjackdeanwin.jpg
    49,6 KB · Görüntüleme: 38
Vücut var boyumda 180 daha uzuyorum ama 190 olamam imkansız.

Boyu kisa gosterir bu tarz ceketler. Boyunuz 80'se tavsiye etmem. Daha kisa yani normal boy modeller size daha cok yakisir muhtemelen. Yine de isterseniz aldiginiz yerde iade olanagi olmasina dikkat edin. Belki giydikten sonra hosunuza gider.

Boyu kisa gosterir bu tarz ceketler. Boyunuz 80'SE tavsiye etmem. Daha kisa yani normal boy modeller size daha cok yakisir muhtemelen. Yine de isterseniz aldiginiz yerde iade olanagi olmasina dikkat edin. Belki giydikten sonra hosunuza gider.

Doğru diyorsunuz üzerimde denemek en mantıklısı yakındaki mağazalardan denerim kısaları.

Zara ile derimodun güzel oluyor ben kullanıyorum ama senin istediğin model var mı bilgim yok.

Böyle uzun deri ceketi kolay kolay bulabileceğini sanmıyorum. Klasik markalarda yoktur, vintage mağazalarda belki olabilir. Bu arada o kadar da güzel gözükmüyor; paltoya benziyor, iç açıcı durmuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…