Almadım henüz ama ona karar verdim.Alınca atarım resimlerini.Sizin attığınızda güzel ama yakaları olmayınca deri ceket havasından kaçıyor gibi geliyor bana.Kolej ceket gibi.Tabi size kalmış hangisini sevdiğiniz.
Almadım henüz ama ona karar verdim. Alınca atarım resimlerini. Sizin attığınızda güzel ama yakaları olmayınca deri ceket havasından kaçıyor gibi geliyor bana. Kolej ceket gibi. Tabii size kalmış hangisini sevdiğiniz.
Yaka pek problem değil benim için sizin attığınız da güzel geldi zaten doğru düzgün pek ceket yok veya ben bulamıyorum aldığımı hiç beğenmedim sizinkiyle arada kaldım şu an.
Yaka pek problem değil benim için sizin attığınız da güzel geldi zaten doğru düzgün pek ceket yok veya ben bulamıyorum aldığımı hiç beğenmedim sizinkiyle arada kaldım şu an.
Sizin aldığınız ceketin hangi yönünü begenmediniz? Eskitilmiş görünümünü mü? Benim bu attıgım ceketin benim bedenimde stokları kalmazsa o sizin aldiginizdan almayi düşünüyordum ondan soruyorum.
Sizin aldığınız ceketin hangi yönünü begenmediniz? Eskitilmiş görünümünü mü? Benim bu attıgım ceketin benim bedenimde stokları kalmazsa o sizin aldiginizdan almayi düşünüyordum ondan soruyorum.