Deri ceket önerisi

Tabii çekeyim bir dakika.

Fotoğraf çekmede pek iyi değilim ama bu şekilde.
Bence gayet guzel.Eskitilmiş detay seven var sevmeyen var orası ayrı.Kahverengi eskitilmis detayli ceket olsa cidden kotu dururdu ama.Attigim linktekini alamazsam bunu alirim.

Bence gayet guzel. Eskitilmiş detay seven var sevmeyen var orası ayrı. Kahverengi eskitilmis detayli ceket olsa cidden kotu dururdu ama. Attigim linktekini alamazsam bunu alirim.

E tabii yani herkesin zevki farklı ben böyle istemiyordum maalesef bir de colinste şu var mankende kötü duruyor bayağı gidip gördüm daha güzel gerçekte zara mı bu mu bilemedim COLIN'S Siyah Erkek Mont Pu

@Lamparages dün linkini attığım ceket unisex değilmiş.Ama ben ceketi çok beğendim.Alsam acaba kadın ceketi olduğu çok anlaşılır mı?Bu şekilde lastikli oversize ceketleri sokakta erkeklerde çok fazla giyiyor aslında.

Evet lastikli daha bugün gördüm bir erkekte denemekten zarar gelmez bence iade edersiniz en kötü kim anlayacak ki bayan ceketi olduğunu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…