mert11111 Hectopat Katılım 19 Eylül 2020 Mesajlar 111 7 Kasım 2021 #11 Hank J Wimbleton dedi: Bilmiyorum hocam o konuda bilgim yok maalesef. Genişletmek için tıkla... Dediğim gibi kesik derin değil hocam herkes aynı fikirde galiba.
Hank J Wimbleton dedi: Bilmiyorum hocam o konuda bilgim yok maalesef. Genişletmek için tıkla... Dediğim gibi kesik derin değil hocam herkes aynı fikirde galiba.
Japonky Kilopat Katılım 3 Aralık 2018 Mesajlar 826 Çözümler 2 Yer İstanbul Daha fazla Meslek Anestezist 7 Kasım 2021 #12 Hemşire'yim merak etme o kadar derin bir kesik değil izi kalmayacaktır.
mert11111 Hectopat Katılım 19 Eylül 2020 Mesajlar 111 7 Kasım 2021 #13 Japonky dedi: Hemşire'yim merak etme o kadar derin bir kesik değil izi kalmayacaktır. Genişletmek için tıkla... İçimi rahatlattınız. Çok teşekkür ederim.
Japonky dedi: Hemşire'yim merak etme o kadar derin bir kesik değil izi kalmayacaktır. Genişletmek için tıkla... İçimi rahatlattınız. Çok teşekkür ederim.
K Kastanbolu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Eylül 2018 Mesajlar 3.177 10 Ocak 2025 #14 Japonky dedi: Hemşire'yim merak etme o kadar derin bir kesik değil izi kalmayacaktır. Genişletmek için tıkla... Merhaba, lise de sıranın keskin yeri kesmişti sol elimin iç kısmını ve izi kaldı sol elimi gerince ufaktan yorgunluk oluyor, ve bu izi geçirmenin yolu var mı 5-6 sene oluyor? Japonky dedi: Hemşire'yim merak etme o kadar derin bir kesik değil izi kalmayacaktır. Genişletmek için tıkla... Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi bu alanın görev alanına giriyor mu eldeki kesik?
Japonky dedi: Hemşire'yim merak etme o kadar derin bir kesik değil izi kalmayacaktır. Genişletmek için tıkla... Merhaba, lise de sıranın keskin yeri kesmişti sol elimin iç kısmını ve izi kaldı sol elimi gerince ufaktan yorgunluk oluyor, ve bu izi geçirmenin yolu var mı 5-6 sene oluyor? Japonky dedi: Hemşire'yim merak etme o kadar derin bir kesik değil izi kalmayacaktır. Genişletmek için tıkla... Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi bu alanın görev alanına giriyor mu eldeki kesik?
M mekansızTürk Decapat Katılım 12 Temmuz 2023 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Temmuz 2025 #15 mert11111 dedi: Eki Görüntüle 1207914 Sinek kaydı olurken hafif bir şekilde kestim. Yara şu an bu durumda. İz bırakır mı yoksa geçer mi? Şimdiden teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... İz kaldı mı hocam
mert11111 dedi: Eki Görüntüle 1207914 Sinek kaydı olurken hafif bir şekilde kestim. Yara şu an bu durumda. İz bırakır mı yoksa geçer mi? Şimdiden teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... İz kaldı mı hocam