Eren AK Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ekim 2018 Mesajlar 7.940 Makaleler 21 Çözümler 30 3 Mart 2021 #11 Buzdolabına koyar hep annem. Annemin bir bildiği vardır diye hep öyle yaparım ve hiç bozulmadı. Sizde öyle yapın hocam.
Buzdolabına koyar hep annem. Annemin bir bildiği vardır diye hep öyle yaparım ve hiç bozulmadı. Sizde öyle yapın hocam.
Parti Şapkası Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Ocak 2019 Mesajlar 3.692 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 3 Mart 2021 #12 Normal soğutucu kısmında dursun. Orada da çözünür.
Emre Sakinmaz Megapat Katılım 23 Ocak 2017 Mesajlar 629 Çözümler 2 3 Mart 2021 #13 Buzdolabında sabaha kadar çözünür, çözünmezse sıcak suya tutarsın veya mikrodalga.
reddline Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Temmuz 2020 Mesajlar 6.801 Makaleler 18 Çözümler 9 3 Mart 2021 #14 Eren AK dedi: Buzdolabına koyar hep annem. Annemin bir bildiği vardır diye hep öyle yaparım ve hiç bozulmadı. Sizde öyle yapın hocam. Genişletmek için tıkla... Ben de soracaktım ama anneannemlerde kaldığı için arayıp sormayıda unuttum. Teşekkürler Anneler her zaman bilir.
Eren AK dedi: Buzdolabına koyar hep annem. Annemin bir bildiği vardır diye hep öyle yaparım ve hiç bozulmadı. Sizde öyle yapın hocam. Genişletmek için tıkla... Ben de soracaktım ama anneannemlerde kaldığı için arayıp sormayıda unuttum. Teşekkürler Anneler her zaman bilir.
Eren AK Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ekim 2018 Mesajlar 7.940 Makaleler 21 Çözümler 30 3 Mart 2021 #15 reddline dedi: Ben de soracaktım ama anneannemlerde kaldığı için arayıp sormayıda unuttum. Teşekkürler anneler her zaman bilir. Genişletmek için tıkla... Tabii ki hocam. En fazla ne olabilir yani? Sıkıntı yok afiyet olsun.
reddline dedi: Ben de soracaktım ama anneannemlerde kaldığı için arayıp sormayıda unuttum. Teşekkürler anneler her zaman bilir. Genişletmek için tıkla... Tabii ki hocam. En fazla ne olabilir yani? Sıkıntı yok afiyet olsun.