Derin hikayesi olan oyun önerisi

Makaleler
1
Daha fazla  
Arkadaşlar derin hikayesi olan veya felsefesi ağır basan oyun arıyorum.
Mesela Last of Us aşırı bayıldığım bir oyun.
1. Oyunun sonunda Joel yerinde olsam ne yapardım buna değer miydi? Ellie'ye bunu sorma hakkımız yok muydu kısımları çok etkiledi.
2. Oyun ise çok daha ağır bir etki bıraktı. Abby'nin Joel'u öldürdükten sonra pişman olması. Biz ellie ile oynarken içimizde yanan intikam ateşini diğer taraftan görmemiz. İntikam uğruna Tommy'nin sakat kalması vb vb.

RDR2'de ise Arthur'un aslında çete işlerine cok sıcak bakmadığı ama çeteye olan bağlılıgi, dutch olmasa hayatta kalamayacak olmasiyla beraber ona duyduğu minnet duygusuyla kendi doğrularinin çatışması...
Büyün açık dünya oyunları gibi RDR2'nin de açık dünyasını sevmedim ama hikayesini aşırı beğendim.

Detroit Become Human da benzer şekilde robotlar hisseder mi? Onlara haksızlık yapılıyor mu benzeri düşünceler bu oyunu çok sevmemi sağladı.

GTA, Uncharted vb seriler de güzel oyun ama saf aksiyon içeriyor. Bu tarzı o kadar çok sevmedim.

Zevkimi size anlatabildim sanırım. Bana göre oyun tavsiyesi verir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Medieval Dynasty öneririm. Görevleri aşırı sarıyor. Türkçe dil desteğide var.

Edit- Karakterimiz yaşlanıp ölünce erkek evladı varsa onunla devam ediyoruz bildiğim kadarıyla.

Son düzenleme:
Max Payne ve mafia serisini cok küçükken oynamıştım. Hikayeleri hakkında hiçbir şey hatırlamıyorum. Önerdiğiniz oyunların hikayesini de kısaca yazar mısınız?
Max Payne çocuğu ve eşini öldüren bir çeteden intikam alan bir adamın hikayesini anlatıyor.Mafia ise taksicilikten mayfa babalığına adım adım yükselen bir adamın hikayesi kısaca

Çoğu insanın aksine CoD MW serisinin hikayesi benim çok hoşuma gitmişti yıllardır.Haricinde Witcher'ın hikayesi de gayet güzeldir.Fallout New Vegas'a da bakabilirsin.

Oblivion Remastered. Skyrim.

Cyberpunk 2077'ye bakabilirsin. Epic Games'te indirimde şu an.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…