Derin tarama için uygulama önerisi

yigithp1

Femtopat
Merhaba. Bilgisayarıma önceden internetten ne olduğu belli olmayan uygulamalar indirmiştim, şu an çoğunu görünürde sildim korkudan. Bilgisayarımda Gmail Instagram vb. hesaplarıma giriş yapmıyorum, bana bilgisayarımı derince tarayacak güvenilir bir program önerir misiniz?

Merhaba. Bilgisayarıma önceden internetten ne olduğu belli olmayan uygulamalar indirmiştim, şu an çoğunu görünürde sildim korkudan. Bilgisayarımda Gmail Instagram vb. hesaplarıma giriş yapmıyorum, bana bilgisayarımı derince tarayacak güvenilir bir program önerir misiniz?
Malwarabytes.

Microsoft Defender kullan bence diğerleri onun kadar stabil çalışamaz diye düşünüyorum

Malwarebytes hizli taramasi hizli tarama olarak iyidir. Hizli tarama olarak Hitman.Pro da olabilir belki.

Eger aktif koruma da isteniyorsa buna bakilmali bence, tarama olarak tam tarama sekilde yapilabilir.

Hepsi ücretsiz. Virüsler silinince Bitdefender ve Malwarebytes sistemde kalsın. Birini kurun, bulduğu virüsleri silin, Denetim Masası'ndan uygulamayı silin. Böyle yapa yapa en son Malwarebytes ve Bitdefender'i yükleyin onlar sistemde kalsın. Gayet iyi ikilidir.

Bitdefender aktif korur, malwarebytes ise tarama amaçlı acil durumlarda ilaç gibi gelir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı