gleran Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Mart 2020 Mesajlar 5.273 Çözümler 4 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ekim 2023 #1 Puma ayakkabı almıştım Boyner'den 2 ay olmasına rağmen derisi çatlamaya başladı kenardan bunu iade edebilir miyim? 2 ayda çatlaması normal değil bence ekstra bir şey yapmadım ayakkabıyla.
Puma ayakkabı almıştım Boyner'den 2 ay olmasına rağmen derisi çatlamaya başladı kenardan bunu iade edebilir miyim? 2 ayda çatlaması normal değil bence ekstra bir şey yapmadım ayakkabıyla.
melih gökarslan Hectopat Katılım 6 Şubat 2022 Mesajlar 108 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ekim 2023 #2 Bende de aynı sorun vardı iade talep ettim 2 ayda param iade oldu.
gleran Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Mart 2020 Mesajlar 5.273 Çözümler 4 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ekim 2023 #3 melih gökarslan dedi: Bende de aynı sorun vardı iade talep ettim 2 ayda param iade oldu. Genişletmek için tıkla... Fiziki faturası bulunmuyor ama mağazada aldığım kaydıyla iade edebilir miyim?
melih gökarslan dedi: Bende de aynı sorun vardı iade talep ettim 2 ayda param iade oldu. Genişletmek için tıkla... Fiziki faturası bulunmuyor ama mağazada aldığım kaydıyla iade edebilir miyim?