Deriye cimcik atmak şişlik veya büyüklük yaratır mı?

Hocam, uzun süre olanzapin etken maddeli ve sertralin etken maddeli ilaçlar kullandım zaten, taa ki bir her alanda bilge, bilgin, hayatta master yapmış, her alanda master yapmış, yaşı da 60 küsür olan bir adam çıkıp bunlar auranı düşürür, olumsuz yönde etkiler diyene kadar. Şimdi ben de insanların dediğine göre çok yakışıklıyım ve haliyle bunu düşürüyor olmak benim için büyük bir sıkıntı O yüzden ilaçları kesip attım zaten. Affedersiniz, iki ucu da boklu değnek misali. Bıraksam ayrı dert, bırakmasam ayrı dert.
Yanlış bir anlatım olmuş. Yakışıklılığı zaten düşüremez fakat aurayı, çekiciliği yani karizmayı düşürüyormuş. Karizma olmadıktan sonra da yakışıklılık 5 para etmiyor zaten.

Anlıyorum.
Bahsettiğimiz ilaçları düzenli olarak içtiğinizde 30 günden sonra kanda tam etkisini verir hale geliyorlar.
Siz ''aman bugün içmesem ne olacak'' dediğinizde içtiğiniz 10 günlük ilacın etkisini çöp etmiş oluyorsunuz.
Büyük ihtimalle arada ihmaller yaptınız bu yüzden tam etki etmedi.
Ya da hiç ihmal olmadan gerçekten günü gününe , saati saatine ( evet saati bile önemli etkisi için ) içtiniz ama doğru psikiyatr ile karşılaşmadınız bu sebeple sizin bünyenize uyan bir ilaçla henüz tanışmadınız.
60 yaşındaki Aura'dan bahseden adamdan bahsetmişsiniz. Bir yanda sırtınızı metafiziğe dayamak bir yanda bilime dayamak tercih sizin elbette.

Anlıyorum. Psikiyatrla bunu konuşmadım. Evet, sırtımızı bilime dayamak en doğrusu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…