R recepnihat Hectopat Katılım 20 Şubat 2013 Mesajlar 42 22 Mayıs 2013 #1 Ben bir oyunda bir hile kodlamıştım yani mermiyi nereye attıysam oraya gidiyordu. Bi nevi sekmeme hilesi. Ama hile fix yemişti. Arkadas 3 kere güncelledi ancak arkadasım burdan taşındı. Ben nasıl güncelliycem bu hileyi? 2 DLL 1 Exe.
Ben bir oyunda bir hile kodlamıştım yani mermiyi nereye attıysam oraya gidiyordu. Bi nevi sekmeme hilesi. Ama hile fix yemişti. Arkadas 3 kere güncelledi ancak arkadasım burdan taşındı. Ben nasıl güncelliycem bu hileyi? 2 DLL 1 Exe.
Murat5038 Yottapat! Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Mayıs 2013 Mesajlar 44.459 Makaleler 36 Çözümler 231 Yer Sakarya 22 Mayıs 2013 #2 Kodlayan sen ve nasıl güncelliyecem diyorsun nasıl bir soru bu. Sorun anlaşılmıyor Kodlama bilen güncellemesini de bilir.
Kodlayan sen ve nasıl güncelliyecem diyorsun nasıl bir soru bu. Sorun anlaşılmıyor Kodlama bilen güncellemesini de bilir.
Burak Alkan Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 12 Haziran 2011 Mesajlar 14.298 Makaleler 3 Çözümler 6 Yer Nebuchadnezzar Daha fazla Meslek Judge Dredd 22 Mayıs 2013 #3 Kodlatmıştım demek istiyor sanırım. Kaynak kodu olmadan bir şey yapamazsınız.