Derrick Köhn kiralandı

muratyılmaz99

Centipat
Merhabalar sevgili hocalarım Galatasaray'ın sol beki Derrick Köhn, 30 Ağustos 2024-30 Haziran 2025 tarihine kadar Werder Bremen'de kiralık geçirecektir. Sözleşmenin detayları aşağıda:

1-Satın alma opsiyonunun kullanılması durumunda 5.125.000 euro Galatasaray'a net transfer bedeli ödenecektir.

2-Anlaşmada geçici transfer dönemi için 400.000 euro tutarında şarta bağlı bonus yer almaktadır.

Sizce bu transfer Werder Bremen'e faydalı oldu mu? Derrick Köhn Bundesliga'da başarılı olabilir mi? Bugünkü Borussia Dortmund-SV Werder Bremen maçında ilk 11 oynar mı? Fikirlerinizi bekliyorum :)

Ben gelişeceğini düşünüyorum.Sebebi ise şu,Bundesliga takımlarının yaptığı antrenman/idman ile Süper Lig takımlarının antrenmanları aynı olmadığından ben öncekine göre daha güzel oynayacağını ve gelişeceğini düşünüyorum.Top kapma,defans ve dinamizm gibi konularda önemli bir gelişim kaydedecktir.

Son düzenleme:
Açıkçası Köhn iyi bir yedek olabilirdi. Maaşı da azdi. Gidecek onca futbolcu varken iyi bir yedek olabilecek oyuncuyu neden gönderdi bu yönetim acaba? Halen çok eksiğimiz var. 10 numara, sol bek, stoper, kanat. Umarım bu sezonu faciayla atlatmayiz.

Defansif olmasa da atak yönünü çok seviyorum transfer lazım hala kiralıyorlar.
Ismail Jakobs ve Mario Hermoso ile anlaşılmış öyle diyorlar. 😮

Açıkçası Köhn iyi bir yedek olabilirdi. Maaşı da azdi. Gidecek onca futbolcu varken iyi bir yedek olabilecek oyuncuyu neden gönderdi bu yönetim acaba? Halen çok eksiğimiz var. 10 numara, sol bek, stoper, kanat. Umarım bu sezonu faciayla atlatmayiz.
Aslında antrenman falan yapsa birde Sacha Boey gibi bireysel antrenman falan yaparsa defansı top kapması ve ortası gelişir diye düşünüyorum.

Hocam güzel transferler fakat umarım angelino vakası olmaz. Ayrıca halen 10 numara ve kanat eksiğimiz var.

Hocam güzel transferler fakat umarım angelino vakası olmaz. Ayrıca halen 10 numara ve kanat eksiğimiz var.
İnşallah olmaz Hermoso Abdülkerim yerine süper olur Jakobs Sacha Boey gibi Dinamizm,Defansif,Top Kapma ve İyi orta özellikleriyle ön plana çıkıyor.

Hocam hiç iyi gitmiyor bu Galatasaray(galatasaraylıyım). Beşiktaş birkaç transferle önüne geleni beşleyip yolluyor. Bizse young boysu yenemedik. Bu yönetimlede çok fazla şey yapamayız.
Hocam Ismail Jakobs,Mario Hermoso transfer edildi baya gelişti defans hattı şu defans hattına baksanıza Muslera/Hermoso/Davinson/Jelert/
Jakobs keşke Muslera yerine kaleci alsak mesela ben Bilal Bayazıt isterdim hem yerli hemde çok iyi bir kaleci.

Hocam İsmail jakobs, Mario hermoso transfer edildi bayağı gelişti defans hattı şu defans hattına baksanıza Muslera/Hermoso/Davinson/Jelert/
Jakobs keşke Muslera yerine kaleci alsak mesela ben bilal bayazıt isterdim hem yerli hem de çok iyi bir kaleci.

İstediğin kadar transfer yap Avrupa da başarılı olursan olursun onun dışında şampiyonluğun ihtimali yok.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı