M muratyılmaz99 Centipat Katılım 30 Ağustos 2024 Mesajlar 135 31 Ağustos 2024 #31 VarBişiler dedi: Bize kaliteli bir teknik adam lazım. Fatih taş devrinde kaldı artık. Fenere mourinho gelebiliyorsa bize de o tarz biri neden gelmesin. Genişletmek için tıkla... Fatih Tekke ya da Arda Turan olsun eğer yerli bir isim olsun.Eğer yabancı olacaksa Allegri ya da Terzic olabilir. VarBişiler dedi: Bize kaliteli bir teknik adam lazım. Fatih taş devrinde kaldı artık. Fenere mourinho gelebiliyorsa bize de o tarz biri neden gelmesin. Genişletmek için tıkla... Birde Zidane serbest bence eğer kulüp bulmamışsa.
VarBişiler dedi: Bize kaliteli bir teknik adam lazım. Fatih taş devrinde kaldı artık. Fenere mourinho gelebiliyorsa bize de o tarz biri neden gelmesin. Genişletmek için tıkla... Fatih Tekke ya da Arda Turan olsun eğer yerli bir isim olsun.Eğer yabancı olacaksa Allegri ya da Terzic olabilir. VarBişiler dedi: Bize kaliteli bir teknik adam lazım. Fatih taş devrinde kaldı artık. Fenere mourinho gelebiliyorsa bize de o tarz biri neden gelmesin. Genişletmek için tıkla... Birde Zidane serbest bence eğer kulüp bulmamışsa.
VarBişiler Decipat Katılım 31 Ocak 2024 Mesajlar 1.578 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Eylül 2024 #32 Osimhen çekmişiz usta. Yönetim birşeyler yapıyor yavaş yavaş.
sado01 Decapat Katılım 17 Haziran 2024 Mesajlar 2.827 Çözümler 20 3 Eylül 2024 #33 VarBişiler dedi: Osimhen çekmişiz usta. Yönetim bir şeyler yapıyor yavaş yavaş. Genişletmek için tıkla... Adamın videosunu gördüm İstanbul'un tek takımı Galatasaray diyor o videoyu görünce üzüldüm be adama.
VarBişiler dedi: Osimhen çekmişiz usta. Yönetim bir şeyler yapıyor yavaş yavaş. Genişletmek için tıkla... Adamın videosunu gördüm İstanbul'un tek takımı Galatasaray diyor o videoyu görünce üzüldüm be adama.
VarBişiler Decipat Katılım 31 Ocak 2024 Mesajlar 1.578 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Eylül 2024 #34 sado01 dedi: Adamın videosunu gördüm İstanbul'un tek takımı Galatasaray diyor o videoyu görünce üzüldüm be adama. Genişletmek için tıkla... Niye ki? Avrupada transfer dönemi kapandığı için burda. Bir sonraki sezona gidecek zaten.
sado01 dedi: Adamın videosunu gördüm İstanbul'un tek takımı Galatasaray diyor o videoyu görünce üzüldüm be adama. Genişletmek için tıkla... Niye ki? Avrupada transfer dönemi kapandığı için burda. Bir sonraki sezona gidecek zaten.
sado01 Decapat Katılım 17 Haziran 2024 Mesajlar 2.827 Çözümler 20 3 Eylül 2024 #35 VarBişiler dedi: Niye ki? Avrupa'da transfer dönemi kapandığı için burada. Bir sonraki sezona gidecek zaten. Genişletmek için tıkla... Derrick köhn için diyorum hocam.
VarBişiler dedi: Niye ki? Avrupa'da transfer dönemi kapandığı için burada. Bir sonraki sezona gidecek zaten. Genişletmek için tıkla... Derrick köhn için diyorum hocam.
VarBişiler Decipat Katılım 31 Ocak 2024 Mesajlar 1.578 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Eylül 2024 #36 He pardon yapılabilecek birşey yok hocam. Üzücü ama bizim takıma ayak uyduramadı. Oda avrupada parlayacaktır.
He pardon yapılabilecek birşey yok hocam. Üzücü ama bizim takıma ayak uyduramadı. Oda avrupada parlayacaktır.