Ders anlatmayan öğretmen

heraclesalmelo

Picopat
Daha fazla  
Hoca YouTube'dan konu anlatım videoları açıp telefonuyla uğraşıyor ve ders anlatmıyor. Bu suç teşkil eder mi?

Öğretmeninizi CİMER gibi yerlere şikayet edebilirsiniz.

Hoca YouTube'dan konu anlatım videoları açıp telefonuyla uğraşıyor ve ders anlatmıyor. Bu suç teşkil eder mi?

Burada şikayetinizi dile getirin. Adınız soyadınız paylaşılmıyor. Bizim okuldada sizinki gibi bir hoca vardı 1-2 kere müfettiş gelmişti devamını bilmiyorum.

Öğretmeninizi CİMER gibi yerlere şikayet edebilirsiniz.
CİMER'e daha önceden şikayet ettim MEB'e sevk edildi sonuç bekliyorum

Burada şikayetinizi dile getirin. Adınız soyadınız paylaşılmıyor. Bizim okuldada sizinki gibi bir hoca vardı 1-2 kere müfettiş gelmişti devamını bilmiyorum.

Daha önceden ettim hocam sevk edildi bugün yine aynı yazıyı yazdım fakat öğrencisine değer verilmeyen bir yerde pek umursanır mı bilmiyorum.

Bizde de anlatmaya çalışıyor hocalar anlayan yok.

En azından haksız kazanç sağlamıyor ve şerefli bir öğretmen imiş vicdan azabı duymamak için dinlemeyen bir sınıfa bile ders anlatıyor keşke tüm hocalar böyle olsa.

Hiç mi ders anlatmıyor? Yoksa konuyu anlattıktan sonra tahtadan video/belgesel tarzında birşey mi açıyor?

Hiç mi ders anlatmıyor? Yoksa konuyu anlattıktan sonra tahtadan video/belgesel tarzında birşey mi açıyor?
Hayır bu zamana kadar ders anlattığını görmedim öyle yapsaydı lafım olmazdı zaten üstüne hak etmediğimiz sözlülerle karşılaşıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…