Ders başlamadan okuldan kaçınca disiplinlik olmak

ilkerkl123

Decapat
Daha fazla  
Bugün konuşma sınavım vardı (lise 1'im). Hazırlanmadığım için okul daha başlamadan saat 7 gibi okula girip hemen arkadaşlarla konuşup okuldan çıktık ana kapidan. Sonra benim arkadaşın ailesi gelip okuldan kaçmişlar demiş. Okulda disiplin cezası vermiş benim arkadaşlara. Ben okula gitmedim geri. Büyük ihtimalle yarın beni de çağırılar velime söyleyip. Velim izin dahilinde okul saati dışında okuldan çıktıgım için disiplin yer miyim?
Ailemle konuşup disiplin vermemeleri icin müdürle konuşturayım mı?

Yani eğer arkadaşların disiplin yemişse belki velin gelip müdürle konuşursa belki yemezsin bence ailenle konuştur

Yani eğer arkadaşların disiplin yemişse belki velin gelip müdürle konuşursa belki yemezsin bence ailenle konuştur.

Ama okul saati dışında olduğu için kaçmamış sayılmıyor muyum? Bence disiplin cezası verilebilecek bir suç değil. Aileme durumu açıklayıp konuşturacağım.

Ama okul saati dışında olduğu için kaçmamış sayılmıyor muyum? Bence disiplin cezası verilebilecek bir suç değil. Aileme durumu açıklayıp konuşturacağım.

Bence de yani daha okul başlamamış başlasa neyse de daha başlamadığı için ceza yemezsiniz

Vallahi reis biz geçen dönem toplu halde cuma günü öğleden sonra kaçtık hocalar disiplin suçudur dedi.

Lise kadar saçma bir yer yok sakalı çıkmış insanlara bebek muamelesi yapıyorlar. Bir ara bende erken gelip kahvaltı yapmak için çıkmak istedim ve izin vermediler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…