Öncelikle iyi Sosyaller. Ben seneye liseye geçeceğim. Size çok önemli bir sorunumu danışmam lazım. Benim dershanem saat 8'de bitiyor ve haftanın 4 günü dershanem var. Evde ödev yapmaya zamanım kalmıyor. Zamanım olsa bile enerjim yetmiyor. Zaten hava karardıktan sonra eve gelmek kadar kötü bir şey yok. Daha 1 hafta olmasına rağmen çok bunaldım.
Öncelikle iyi Sosyaller. Ben seneye liseye geçeceğim. Size çok önemli bir sorunumu danışmam lazım. Benim dershanem saat 8'de bitiyor ve haftanın 4 günü dershanem var. Evde ödev yapmaya zamanım kalmıyor. Zamanım olsa bile enerjim yetmiyor. Zaten hava karardıktan sonra eve gelmek kadar kötü bir şey yok. Daha 1 hafta olmasına rağmen çok bunaldım.
Hocam, dershane bir tık yanlış karar. Zaten 8 saat okul üzerine bir de 4-5 saat dershane insanı affedersiniz tam bir geri zekalı gibi hissettiriyor. Şöyle yapabilirsiniz, okul müdürüyle görüşüp durumu anlatırsınız ve devamsızlık affı yapar.
Eğer dersleriniz iyiyse dershane gereksiz. İyi değilse bile 4 gün çok fazla. Ya daha az vaktinizi alacak bir yere gidin ya da direkt gitmeyin daha iyi çalışırsınız.