Ders çalışamamak ve ders çalışmak istememek

Draqula

Decapat
Daha fazla  
Merhaba lise son sınıf yani 12. sınıf öğrencisiyim. Konuya gelecek olursak ben 12 yıldır ders çalışmadan başarılı bir öğrenciydim özellikle sayısal derslerde. YKS için temelim şu an yok denecek kadar az bir yandan ders çalışıp mühendis olmayı hedefliyorum fakat bu hedefe ulaşabilmem için ders çalışmam gerekiyor ağır şekilde.

Benim asıl sorunumda derse tam başlayacakken bıkkınlık moral bozukluğu yorgunluk bastırıyor ve canım asla ders çalışmak istemiyor. Çalışmam gerektiğinin farkındayım ama beceremiyorum işte. Bu yüzden ne yapabilirim sizce önerilerinize açığım iyi Sosyaller.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bıkkınlık yorgunluk bastırıyor ve o an dersi bırakıp ya uyumak yada telefona bakmak istiyorsun anladığım kadarıyla. Bu süreçte telefonu büyük ölçüde bırakman yani Instagram felan kullanmaman iyi olacaktır senin için, yorgunluk da okuldan geldikten sonra uyuyup öyle çalışmayı deneyebilirsin. Veya o anda kitap da okuyabilirsin.

Üniversite videolarına bakın hatta imkanınız varsa gezin hocam.

Çevrenizde dikkat dağıtan bir şey var mı telefon gibi.
ders videosunu direkt bilgisayardan izliyorum

Üniversite videolarına bakın hatta imkanınız varsa gezin hocam.
gitmek istediğim üniversiteyimi

telefon bağımlılığı var sanırım bende kolay bırakamyorum

Bende öyleydim sonra çalışmadım bir yere gireriz ya dedim şu an hem işsizim hem ünisizim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…