Ders Çalışamıyorum

BugReaL

Hectopat
Daha fazla  
İyi günler arkadaşlar. Ben 10. sınıfa gidiyorum. Haftaya benim sınavlarım başlıyor ancak ben doğru düzgün ders çalışamıyorum. Ne zaman defteri veya kitabı açıp çalışmaya başlasam aklıma bir sürü düşünce geliyor ve bunları engelleyemiyorum. Bu yüzden ders çalışamıyorum. Sizce ne yapmalıyım?

Hemen hemen her şey geliyor.

Deneyeceğim ancak çok az vaktim kaldı sınavlar için birde ilk sınavım edebiyattan. Edebiyat dersinden kalacağım diye çok korkuyorum.

Ders çalışmaya başlayınca ki isteksizliğe dayan bir yerden sonra zevkli geliyor artık.

Aklına böyle şeyler gelebilir. 1-2 saat ders çalış kısa molalar ver. Odaklanmaya çalış. Dikkatini toplamaya çalış.

Ders çalışmaya alışkın değilsen zor gelebilir ama yapacak bir şey yok mecburen alışacaksın.

Alışmak la alakalı iki gün calismazsan sonra çalisasin gelmiyor ama zorlarsan alisirsin

Ders çalışmaktan sıkılıyorsan, çalışırken hafif bir müzik açabilirsin, yada radyo dinleyebilirsin, o zaman daha iyi gelebilir. Ben zamanında ÖSS sınavına radyo dinleyerek çalışıyordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…