Ders çalışamıyorum

faruk.zip

Hectopat
Daha fazla  
Selam dostlar, mezun öğrencisiyim evde bir türlü ders çalışamıyorum. Kütüphaneye gitmeyi denedim faydalı da oldu ama huzursuz bağırsak sendromuna sahip olduğum için şiddetli karın gurultusu yüzünden herkes bana bakıp gülüyordu. Açıkçası başlarda takmadım ama sürekli karnım gurulduyacak mı diye düşünmekten odaklanamıyordum ve artık gitmemeye başladım. Evde bir türlü odaklanamıyorum. Sizce ne yapabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Psikiyatri'ye gideceksin başka çare yok. Eğer durumun varsa da, özele gitmeye çalış, devlette sallamıyor çoğu psikiyatrist.

Psikiyatri'ye gideceksin başka çare yok. Eğer durumun varsa da, özele gitmeye çalış, devlette sallamıyor çoğu psikiyatr.

Psikiyatriye gidemem hocam istediğim okul psikiyatri kaydı olmasını istemiyor.

Psikiyatriye gidemem hocam istediğim okul psikiyatri kaydı olmasını istemiyor.
Nasıl okul istemiyor? Asker olacaksan sıkıntı olacaktır. Odaklanamama ciddi bir problem, bu problem ileride çok sıkıntı yaratacaktır sana. En iyisi gitmen olur açıkcası.

Nasıl okul istemiyor? Asker olacaksan sıkıntı olacaktır. Odaklanamama ciddi bir problem, bu problem ileride çok sıkıntı yaratacaktır sana. En iyisi gitmen olur açıkca.

Harp okuluna gitmeyi istiyorum hocam sosyal medyayı sildim bakalım umarım düzeltebilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…