4 494528 Decapat Katılım 10 Ekim 2021 Mesajlar 832 7 Kasım 2021 #1 Merhab, ben derslerimi not alarak ve konu sonrasında sorular çözerek çalışıyorum ama kalem tutarken ellerim çok titriyor ve terliyor. Çözümü nedir?
Merhab, ben derslerimi not alarak ve konu sonrasında sorular çözerek çalışıyorum ama kalem tutarken ellerim çok titriyor ve terliyor. Çözümü nedir?
PhysicalDecline Hectopat Katılım 24 Eylül 2020 Mesajlar 1.170 Makaleler 2 Çözümler 2 Yer Wellington-Seattle 7 Kasım 2021 #2 494528 dedi: Merhab, ben derslerimi not alarak ve konu sonrasında sorular çözerek çalışıyorum ama kalem tutarken ellerim çok titriyor ve terliyor. Çözümü nedir? Genişletmek için tıkla... Anlamadığınız zaman stres yapıyor musunuz?
494528 dedi: Merhab, ben derslerimi not alarak ve konu sonrasında sorular çözerek çalışıyorum ama kalem tutarken ellerim çok titriyor ve terliyor. Çözümü nedir? Genişletmek için tıkla... Anlamadığınız zaman stres yapıyor musunuz?
4 494528 Decapat Katılım 10 Ekim 2021 Mesajlar 832 7 Kasım 2021 #3 PhysicalDecline dedi: Anlamadığınız zaman stres yapıyor musunuz? Genişletmek için tıkla... Hayır, stres yapmıyorum.
PhysicalDecline dedi: Anlamadığınız zaman stres yapıyor musunuz? Genişletmek için tıkla... Hayır, stres yapmıyorum.