HıbırıkLooğğ
Decapat
Daha fazla
Selamlar. Arkadaşlar ben LGS öğrencisiyim ve tabii ki ders çalışıyorum ve bunun yanında bir içecek içmek güzel oluyor. Bu yüzden bayağı bir içecek denedim fakat şunları gördüm; ben çay içemem çünkü hızlı içtiğim için kendime çay yetiştirmekten derse bakamam, sıcak çikolata dersek zaten sürekli olmaz bayar ve ilk günden bile bir bardağı çok bitirebileceğimi zannetmiyorum öyle çikolatayla falan da çok aram yok. Geriye en iyisi kahve kalıyor. Fakat çok acı kahve sevmiyorum. Öyle Türk kahvesi falan da sevmem ben. Daha önce Nescafe Gold denemiştim şekerli sütlü ama tam istediğim gibi olmadı. Starbucks'a gidip bir keresinde toffee nut latte ve caramel macchiato denemiştim. Onlar hoşuma gitmişti. Fakat onların kahveleri de çok pahalı sürekli oradan kahve alamam. Bu şurup işi nasıl oluyor? Ailemden bütçe konusunda bayağı yardım alabilirim ama evde kendim yapabilmem güzel olur o yüzden hazır kahveleri önermezseniz sevinirim hani şu Nescafe'nin mochası, 3'ü bi' aradası falan onlardan önermeyin. Sadece bunlara benzer ne yapabilirim? Bu arada yumuşak içim seviyorum. Ayrıca Nescafe latte de hoşuma gidiyor bayağı haberiniz olsun.
Son düzenleyen: Moderatör: