Treaxecher Hectopat Katılım 4 Ocak 2021 Mesajlar 388 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Şubat 2021 #1 Arkadaşlar ben bunu yapmayı çok seviyorum. Siz de ders çalışırken veya başka bir işle meşgulken müzik dinliyor musunuz? Dinliyorsanız ne tür dinliyorsunuz? Sürprizbozan edit: Müslüm baba (matematik çalışırken 10/10 ) Son düzenleyen: Moderatör: 24 Şubat 2021
Arkadaşlar ben bunu yapmayı çok seviyorum. Siz de ders çalışırken veya başka bir işle meşgulken müzik dinliyor musunuz? Dinliyorsanız ne tür dinliyorsunuz? Sürprizbozan edit: Müslüm baba (matematik çalışırken 10/10 )
Lee Yubin Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 31 Ocak 2017 Mesajlar 16.363 Makaleler 16 Çözümler 178 Yer Antalya 24 Şubat 2021 #2 Ben müzik dinlerken ders çalışıyorum.
2 286313 Kilopat Katılım 9 Kasım 2019 Mesajlar 4.711 Makaleler 3 Çözümler 60 24 Şubat 2021 #3 Eğer yapmıyorsanız başlamayın. Yaparsanız bağımlılık oluyor. Şarkısız iş yapamıyorsunuz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Eğer yapmıyorsanız başlamayın. Yaparsanız bağımlılık oluyor. Şarkısız iş yapamıyorsunuz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
aydos Hectopat Katılım 18 Kasım 2020 Mesajlar 2.735 Makaleler 1 Çözümler 13 24 Şubat 2021 #4 Klasik müzik belki dinlenebilir az sesle. Diğer müzikler dikkat dağıtmıyor mu? Özellikle matematik gibi derslerde.
Klasik müzik belki dinlenebilir az sesle. Diğer müzikler dikkat dağıtmıyor mu? Özellikle matematik gibi derslerde.
L Le197 Picopat Katılım 1 Şubat 2021 Mesajlar 470 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Şubat 2021 #5 Benim rock tutkum vardır ders çalışırken gaza geliyorum
E Emrella Hectopat Katılım 6 Aralık 2020 Mesajlar 1.507 Makaleler 2 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Şubat 2021 #6 Bass müzikle ders çalışmak favorim, en sevdiğim şarkı Post Malone-Rockstar. (Bu tam bass müzik değil ama favorim.)
Bass müzikle ders çalışmak favorim, en sevdiğim şarkı Post Malone-Rockstar. (Bu tam bass müzik değil ama favorim.)
erengore Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Ağustos 2020 Mesajlar 12.027 Makaleler 9 Çözümler 141 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Şubat 2021 #7 Emrella dedi: Bass müzikle ders çalışmak favorim, en sevdiğim şarkı Post Malone-Rockstar. (Bu tam bass müzik değil ama favorim.) Genişletmek için tıkla... Black Bimmer (KEAN DYSSO Remix) tavsiyemdir. Aman fazla kaptırmayın valla kapıp alıyor şarkı hemen sizi . Görüşlerinizi merak ediyorum.
Emrella dedi: Bass müzikle ders çalışmak favorim, en sevdiğim şarkı Post Malone-Rockstar. (Bu tam bass müzik değil ama favorim.) Genişletmek için tıkla... Black Bimmer (KEAN DYSSO Remix) tavsiyemdir. Aman fazla kaptırmayın valla kapıp alıyor şarkı hemen sizi . Görüşlerinizi merak ediyorum.
M metaphroz Hectopat Katılım 18 Ekim 2020 Mesajlar 3.405 Çözümler 6 Yer Ankara 24 Şubat 2021 #8 Bende dinlerim. Şanışer dinliyorum hep.
Bsd Kaymak Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Mart 2020 Mesajlar 3.216 Makaleler 2 Çözümler 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Şubat 2021 #9 UNDERTALE Ost gider en iyi derse. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Son düzenleyen: Moderatör: 11 Ekim 2021
UNDERTALE Ost gider en iyi derse. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
S Samotne Ciasteczka Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Temmuz 2016 Mesajlar 22.747 Makaleler 10 Çözümler 94 24 Şubat 2021 #10 Lofi dinleyerek ders çalışabilirsin. Hem isteğini arttırır, hem de kafan dolu ise boşaltırsın. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Lofi dinleyerek ders çalışabilirsin. Hem isteğini arttırır, hem de kafan dolu ise boşaltırsın. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et