Cursor Hectopat Katılım 20 Ağustos 2023 Mesajlar 3.003 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Kasım 2024 #11 Amazon.com.tr
I indirimcanavari Picopat Katılım 7 Kasım 2024 Mesajlar 650 Çözümler 1 8 Kasım 2024 #12 OnePC dedi: Oyun zaten hiç oynamıyorum. Tüm dershanedeyim. Mastürbasyon sıkıntı biraz. Abur cuburda zor. Genişletmek için tıkla... Dikkatini toplamana engel olan şeyler bunlar. Önündeki engeller yani. Vazgeçmen gerek.
OnePC dedi: Oyun zaten hiç oynamıyorum. Tüm dershanedeyim. Mastürbasyon sıkıntı biraz. Abur cuburda zor. Genişletmek için tıkla... Dikkatini toplamana engel olan şeyler bunlar. Önündeki engeller yani. Vazgeçmen gerek.
OnePC Kilopat Katılım 12 Mart 2021 Mesajlar 6.672 Makaleler 7 Çözümler 9 Yer Türkiye 8 Kasım 2024 #13 nwc00 dedi: O zaman durum farkli hocam, genelde ders calismayi sevmeyenlerde oluyor bu o yuzden dedim. Genişletmek için tıkla... Yok hocam. Ben seviyorum. Sevmeyen biri benim çektiğim hayatın yarısını bile çekemez.
nwc00 dedi: O zaman durum farkli hocam, genelde ders calismayi sevmeyenlerde oluyor bu o yuzden dedim. Genişletmek için tıkla... Yok hocam. Ben seviyorum. Sevmeyen biri benim çektiğim hayatın yarısını bile çekemez.
Promos Hectopat Katılım 27 Kasım 2021 Mesajlar 3.022 Çözümler 5 8 Kasım 2024 #14 OnePC dedi: Dershanedeyim zaten telefon akşama kadar bende olmuyor. Genişletmek için tıkla... Dehb olabilir belki psikoloğa görünün.
OnePC dedi: Dershanedeyim zaten telefon akşama kadar bende olmuyor. Genişletmek için tıkla... Dehb olabilir belki psikoloğa görünün.
The Tribal Chief Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Nisan 2020 Mesajlar 9.556 Makaleler 49 Çözümler 12 9 Kasım 2024 #15 OnePC dedi: Doktora gidecek hiç zamanım yok. Genişletmek için tıkla... Sağlığını kaybettikten sonra görürsün. Git, bir şey olmaz.
OnePC dedi: Doktora gidecek hiç zamanım yok. Genişletmek için tıkla... Sağlığını kaybettikten sonra görürsün. Git, bir şey olmaz.