Ders çalışırken sıkılmamak için öneriler

volkannndemirr

Hectopat
Daha fazla  
Ders çalışırken sıkılmamak için izlediğiniz videolar veya dinlediğiniz müzikler için önerilerinizi istiyorum.

Ders çalışırken video izlenmez. Onun harici Spotify ya da kullandığınız müzik uygulamasından beğendiğiniz tarzın adını aratarak başka kullanıcılara ait çalma listelerini kurcalayın. Genelde hoşuma giden şarkılar denk geliyor bana.

YouTube'da VKgoeswild diye bir kanal var oldukça fazla şarkının piyano coverını çalıyor ders çalışırken kafanı karıştırmayacak şekilde rahatca dinleyebileceğin müzikler mevcut.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Aralarda bunu dinle

Finallere, vizelere böyle hazırlanıyordum. Herkeste işe ayramaz tabi ama ders çalışırken rastgele video izleyerek sıkılmadığım için iyi bir ortalama ile dönemi bitirmiştim. Müzik için önerine teşekkür ederim

YouTube'da VKgoeswild diye bir kanal var oldukça fazla şarkının piyano coverını çalıyor ders çalışırken kafanı karıştırmayacak şekilde rahatca dinleyebileceğin müzikler mevcut.
Teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…