Ders çalışırken uyku hali

Schumacher

Hectopat
Katılım
9 Mayıs 2021
Mesajlar
1.113
Çözümler
2
Sabahları birkaç saat ders çalıştıktan sonra öğleye doğru uykum geliyor acayip esniyorum. Günlük ortalama 7-8 saat uyuyorum. Önereceğiniz takviye vitamin vs. var mı?
 
Kahve ve çay gibi kafein içerikli şeylerden uzak durmanı öneriyorum. Bunların olumlu etkisi yaklaşık 3-4 saat sürüyor. 3-4 saat sonunda yerini çok yorgun hissetmeni sağlayacak moleküllere bırakıyor. Ek olarak sürekli tüketim halinde uyanık hissetmek için gerek duyacağın kafein miktarı artar ve daha fazla kahve vb içme ihtiyacı duyarsın. Yukarıdaki arkadaşımın dediklerini de göz önünde bulundur.
 
Kan tahlillerine bakmadan vitamin vs. önermek pek doğru değil, sağlık açısından bir problemin olabilir, doktora gidip kan tahlili verebilirsin, hangi değerlerin düşük çıktıysa ona göre tedavi uygulanması gerekiyor.
 

Technopat Haberler

Geri
Yukarı