LifeStyleSs Centipat Katılım 9 Mayıs 2020 Mesajlar 47 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Kasım 2020 #11 246941 dedi: Bilgisayarındaki oyunları sil. Genişletmek için tıkla... İnsan hedef yapınca zaten Nadir oynuyor. Sıkıyor insanı. Arkadaş küçük ise silemez ki
246941 dedi: Bilgisayarındaki oyunları sil. Genişletmek için tıkla... İnsan hedef yapınca zaten Nadir oynuyor. Sıkıyor insanı. Arkadaş küçük ise silemez ki
Karındeşen Hectopat Katılım 17 Ağustos 2020 Mesajlar 3.193 Makaleler 3 Çözümler 1 Yer 4.Levent Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Kasım 2020 #12 Kendini zorlayarak oturmalısın istersen çalışma sonra üzülürsün ama.
D Denji Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Temmuz 2020 Mesajlar 2.949 Çözümler 2 Yer Gaziantep Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 3 Kasım 2020 #13 Geleceğini düşün bence. Ben öyle yapıyorum. Bir de müzikle çalışabilirsin. Ama sürekli müzikle çalışmanı da önermem. Yoksa sınav ortamlarında büyük sessizlik olduğu için odaklanamayabilirsin. Ben müzik olarak bunu dinliyorum ders çalışırken: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Geleceğini düşün bence. Ben öyle yapıyorum. Bir de müzikle çalışabilirsin. Ama sürekli müzikle çalışmanı da önermem. Yoksa sınav ortamlarında büyük sessizlik olduğu için odaklanamayabilirsin. Ben müzik olarak bunu dinliyorum ders çalışırken: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Ekmek Arası Çitoz Decapat Katılım 13 Ekim 2020 Mesajlar 266 Çözümler 2 Yer ANKARA Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Kasım 2020 #14 LifeStyleSs dedi: İnsan hedef yapınca zaten Nadir oynuyor. Sıkıyor insanı. Arkadaş küçük ise silemez ki Genişletmek için tıkla... evet silmem
LifeStyleSs dedi: İnsan hedef yapınca zaten Nadir oynuyor. Sıkıyor insanı. Arkadaş küçük ise silemez ki Genişletmek için tıkla... evet silmem