Ders çalışma amaçlı Samsung S6 Lite alınır mı?

brk5000

Centipat
Arkadaşıma atacagım lınktekı tabletı alacağız Doping Hafıza'dan ders çalışmak için. Sizce bu iş görür mü, videoları izlerken falan kasma donma yapar mı? Alınmaz ise aynı fiyatta önerebilecegınız tablet var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşıma atacagım lınktekı tabletı alacağız Doping Hafıza'dan ders çalışmak için. Sizce bu iş görür mü, videoları izlerken falan kasma donma yapar mı? Alınmaz ise aynı fiyatta önerebilecegınız tablet var mı?

Merhaba, tablet hakkında bilgim yok. Doping hafıza almayın.

Ben bu modeli alacaktım. Fakat sonra S7 Fe ye karar verdim. Dediğiniz amaçlar için gayet yeterli üstüne oyun bile oynatıyor. S6'nın arasinda büyük fark olacağını düsünmüyorum. Ama dedikleri gibi A9+ da alınabilir bence ders çalışma için çok yeterli. İkisini karşılaştırın.

Niye doping almayalım.

Hocam vatandan almaya gidiyourz öneriniz için teşekkürler. Umarım uzun süre iş görür.
Doping bende önermiyorum. LGS için kullandım desem yalan olur %3-5 falan izledim bıraktım YouTube hocaları daha iyi anlatıyor. O meşhur reklamlarında söyledikleri bazı şeyler yok.

Doping bende önermiyorum. LGS için kullandım desem yalan olur %3-5 falan izledim bıraktım YouTube hocaları daha iyi anlatıyor. O meşhur reklamlarında söyledikleri bazı şeyler yok.

Ne gibi şeyler yok mesela bilgi alabilir miyim? Siz kullanmışsınız düşünceleriniz benim için önemli aldıgımızda pişman olmak istemeyiz.

Ne gibi şeyler yok mesela bilgi alabilir miyim? Siz kullanmışsınız düşünceleriniz benim için önemli aldıgımızda pişman olmak istemeyiz.
Şimdi. 2 yıl önce kullanmıştım. Diyorlardı ki eksiklerinize göre ders programı hazırlama falan. Öyle birşey yoktu. Konuları seçiyodun saati seçiyodun otomatik oluşturuor. Kullanmadım. Testleri var. Tabletten kalem ile çözeceğim ama doğru dürüst kalemle çizme sistemi yok çizemiyorum o alana. Bir sürü şey var ama ayrı konu açarsanız daha iyi olur. İade de etmiyorlar.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı