Rsmefaw Hectopat Katılım 12 Haziran 2022 Mesajlar 4.721 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mayıs 2023 #1 YKS'ye çalışıyorum. Ders çalışma arkadaşı arıyorum. Çalışma arkadaşı olacak olan konuya yanıt verirse sevinirim. Discord ile iletişim kurabiliriz. Son düzenleme: 20 Mayıs 2023
YKS'ye çalışıyorum. Ders çalışma arkadaşı arıyorum. Çalışma arkadaşı olacak olan konuya yanıt verirse sevinirim. Discord ile iletişim kurabiliriz.
CypIosh Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Haziran 2020 Mesajlar 3.775 Çözümler 13 20 Mayıs 2023 #2 Rsmefaw dedi: YKS'ye çalışıyorum. Ders çalışma arkadaşı arıyorum. Çalışma arkadaşı olacak olan konuya yanıt verirse sevinirim. Discord ile iletişim kurabiliriz. Genişletmek için tıkla... Hocam ben genelde çalışıyorum ama sesli olacaksa gelemeyebilirim.
Rsmefaw dedi: YKS'ye çalışıyorum. Ders çalışma arkadaşı arıyorum. Çalışma arkadaşı olacak olan konuya yanıt verirse sevinirim. Discord ile iletişim kurabiliriz. Genişletmek için tıkla... Hocam ben genelde çalışıyorum ama sesli olacaksa gelemeyebilirim.
Rsmefaw Hectopat Katılım 12 Haziran 2022 Mesajlar 4.721 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mayıs 2023 #3 CypIosh dedi: Hocam ben genelde çalışıyorum ama sesli olacaksa gelemeyebilirim. Genişletmek için tıkla... Hocam ben de sesli çalışmıyorum zaten.
CypIosh dedi: Hocam ben genelde çalışıyorum ama sesli olacaksa gelemeyebilirim. Genişletmek için tıkla... Hocam ben de sesli çalışmıyorum zaten.
bozkurt11 Hectopat Katılım 26 Ağustos 2021 Mesajlar 1.566 Çözümler 7 Yer Ankara 20 Mayıs 2023 #4 Rsmefaw dedi: YKS'ye çalışıyorum. Ders çalışma arkadaşı arıyorum. Çalışma arkadaşı olacak olan konuya yanıt verirse sevinirim. Discord ile iletişim kurabiliriz. Genişletmek için tıkla... Bunun amacı nedir?
Rsmefaw dedi: YKS'ye çalışıyorum. Ders çalışma arkadaşı arıyorum. Çalışma arkadaşı olacak olan konuya yanıt verirse sevinirim. Discord ile iletişim kurabiliriz. Genişletmek için tıkla... Bunun amacı nedir?
Lucky7 Hectopat Katılım 16 Ocak 2022 Mesajlar 1.454 Makaleler 1 Çözümler 4 Yer Türkiye 20 Mayıs 2023 #5 Hocam ses çıkarmayacaksanız olay tam olarak ne tamam sessiz olsun arada soru sorarım diyorsunuz herhalde anlamadım.
Hocam ses çıkarmayacaksanız olay tam olarak ne tamam sessiz olsun arada soru sorarım diyorsunuz herhalde anlamadım.
II. Wilhelm Hectopat Katılım 20 Ocak 2020 Mesajlar 900 Makaleler 3 Çözümler 3 20 Mayıs 2023 #6 Rsmefaw dedi: YKS'ye çalışıyorum. Ders çalışma arkadaşı arıyorum. Çalışma arkadaşı olacak olan konuya yanıt verirse sevinirim. Discord ile iletişim kurabiliriz. Genişletmek için tıkla... Olur aslında. Denetleme açısından diyorsun değil mi? (+ Gaza getirme de olabilir)
Rsmefaw dedi: YKS'ye çalışıyorum. Ders çalışma arkadaşı arıyorum. Çalışma arkadaşı olacak olan konuya yanıt verirse sevinirim. Discord ile iletişim kurabiliriz. Genişletmek için tıkla... Olur aslında. Denetleme açısından diyorsun değil mi? (+ Gaza getirme de olabilir)
Rsmefaw Hectopat Katılım 12 Haziran 2022 Mesajlar 4.721 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mayıs 2023 #7 Lucky7 dedi: Hocam ses çıkarmayacaksanız olay tam olarak ne tamam sessiz olsun arada soru sorarım diyorsunuz herhalde anlamadım. Genişletmek için tıkla... Aynen dediğiniz gibi hocam. II. Wilhelm dedi: Olur aslında. Denetleme açısından diyorsun değil mi? (+ Gaza getirme de olabilir) Genişletmek için tıkla... Evet motivasyon da kazanabiliriz sınav için.
Lucky7 dedi: Hocam ses çıkarmayacaksanız olay tam olarak ne tamam sessiz olsun arada soru sorarım diyorsunuz herhalde anlamadım. Genişletmek için tıkla... Aynen dediğiniz gibi hocam. II. Wilhelm dedi: Olur aslında. Denetleme açısından diyorsun değil mi? (+ Gaza getirme de olabilir) Genişletmek için tıkla... Evet motivasyon da kazanabiliriz sınav için.
Kastamonuluefee Hectopat Katılım 25 Kasım 2021 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Nisan 2024 #8 Rsmefaw dedi: YKS'ye çalışıyorum. Ders çalışma arkadaşı arıyorum. Çalışma arkadaşı olacak olan konuya yanıt verirse sevinirim. Discord ile iletişim kurabiliriz. Genişletmek için tıkla... 5 kişi çalışma grubu kurucaz bilmiyorum ilgileniyorsan ulaşabilirsin
Rsmefaw dedi: YKS'ye çalışıyorum. Ders çalışma arkadaşı arıyorum. Çalışma arkadaşı olacak olan konuya yanıt verirse sevinirim. Discord ile iletişim kurabiliriz. Genişletmek için tıkla... 5 kişi çalışma grubu kurucaz bilmiyorum ilgileniyorsan ulaşabilirsin
Promos Hectopat Katılım 27 Kasım 2021 Mesajlar 3.022 Çözümler 5 16 Nisan 2024 #9 Rsmefaw dedi: YKS'ye çalışıyorum. Ders çalışma arkadaşı arıyorum. Çalışma arkadaşı olacak olan konuya yanıt verirse sevinirim. Discord ile iletişim kurabiliriz. Genişletmek için tıkla... Soru sormak içinse kunduz indirebilirsin.
Rsmefaw dedi: YKS'ye çalışıyorum. Ders çalışma arkadaşı arıyorum. Çalışma arkadaşı olacak olan konuya yanıt verirse sevinirim. Discord ile iletişim kurabiliriz. Genişletmek için tıkla... Soru sormak içinse kunduz indirebilirsin.
Kastamonuluefee Hectopat Katılım 25 Kasım 2021 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Nisan 2024 #10 Rsmefaw dedi: YKS'ye çalışıyorum. Ders çalışma arkadaşı arıyorum. Çalışma arkadaşı olacak olan konuya yanıt verirse sevinirim. Discord ile iletişim kurabiliriz. Genişletmek için tıkla... 5 kişi çalışma grubu kurucaz bilmiyorum ilgileniyorsan ulaşabilirsin
Rsmefaw dedi: YKS'ye çalışıyorum. Ders çalışma arkadaşı arıyorum. Çalışma arkadaşı olacak olan konuya yanıt verirse sevinirim. Discord ile iletişim kurabiliriz. Genişletmek için tıkla... 5 kişi çalışma grubu kurucaz bilmiyorum ilgileniyorsan ulaşabilirsin