Öncelikle arkadaşlar durumumu bir özet geçeyim. Okulda asosyal sayılabilecek seviyede olduğum için derslerimi düzene sokmak istiyorum. Hedefim yunus polisliği bunun için Anadolu lisesi hedefliyorum. İstediğim lise OBP ile giriliyor galiba ve son 4 senenin OBP taban puanları ve benim notları aşağıya koydum. Tam ödev yapıp anlamadığım konuları tekrar etmek için oturuyorum sıkılıp geril kalkıyorum hemen okuldada anlamadığım yeri soramıyorum sınıf hemen dalga geçiyor diye. YouTube'da 7. sınıf için (matematik fen gibi derslere anlatım yapan kanal önerir misiniz bunun yanında olarak. Karışık oldu ama umarım anlatabilmişimdir.(özet derslere çalışma düzeni kuramıyorum nasıl düzen sağlayabilirim ve YouTube'da 7. sınıf konu anlatımı kanalı önerisi)
Çok kasmaya gerek yok LGS 8 sınıf konularından ibaret oluyor siz sadece bazı derslerin temelini basidinden oturtun dersleri dinleyin daha 8. sınıfa 1 yıl var OBP 89 sizin en kötüsünden yaklaşık 96-97 almanız gerekli.
Hocam hesaplamasından çok anlamam 3 şey soracağım. 1.si benim OBP olarak 7 ve 8'in sonunda en az kaç puan yapmam lazım. 2.side OBP ile girilen liselerde LGS puanının olayı ne kadar önemli 3.süde OBP sadece ortalama ile mi yoksa 6 7 ve 8E belli bir öncelik falan var mı birine? Şimdiden teşekkürler.
Hocam hesaplamasından çok anlamam 3 şey soracağım. 1.si benim OBP olarak 7 ve 8'in sonunda en az kaç puan yapmam lazım. 2.side OBP ile girilen liselerde LGS puanının olayı ne kadar önemli 3.süde OBP sadece ortalama ile mi yoksa 6 7 ve 8E belli bir öncelik falan var mı birine? Şimdiden teşekkürler.
Hangi okul bu bir de 6 7 8 sınıf ortalamaları toplam OBP oluyor sizin tahminen 95-97 arasında tutmanız gerekiyor LGS puanı OBP'ye etki etmiyor yani LGS'ye girmeseniz bile okula yerleşebilirsiniz. Ayrıca kazanamaz iseniz lise dünyanın sonu değil sadece cevre değiştiriyor.
Cevremde bunun üstü bir tek fen lisesi var yunus polisliğe engel olmadığı için bunu tercih ediyorum.
Henüz kimse nasıl konsantrasyonumu nasıl toplayıp ders çalışmada öneride bulunmadı ama.
Hangi okul bu bir de 6 7 8 sınıf ortalamaları toplam OBP oluyor sizin tahminen 95-97 arasında tutmanız gerekiyor LGS puanı OBP'ye etki etmiyor yani LGS'ye girmeseniz bile okula yerleşebilirsiniz. Ayrıca kazanamaz iseniz lise dünyanın sonu değil sadece cevre değiştiriyor.
Cevremde bunun üstü bir tek fen lisesi var yunus polisliğe engel olmadığı için bunu tercih ediyorum.
Henüz kimse nasıl konsantrasyonumu nasıl toplayıp ders çalışmada öneride bulunmadı ama.
7. sınıfta ekstra ders çalışmana gerek yok özellikle de obp için. Okulda hocanı iyi dinle yeterli. İlla diyorsan ki ders çalışmam lazım eve gelince aç 30-40 dakika o gün işlediğiniz konulara bak.
7. sınıfta ekstra ders çalışmana gerek yok özellikle de OBP için. Okulda hocanı iyi dinle yeterli. İlla diyorsan ki ders çalışmam lazım eve gelince aç 30-40 dakika o gün işlediğiniz konulara bak.