Ders çalışma isteği nasıl kazanılır?

Arkadaşı daha önceki konulardan tanıyorum bu sene sınava girecek o yüzden dedim.

Arkadaşı daha önceki konulardan tanıyorum bu sene sınava girecek o yüzden dedim.

Yukarıda şimdiye çalıştığımı son günlerde hissettiğimi yazdım zaten.

Madem biliyorsun beni bu sene giriceğimi tahmin etmen gerekiyor şu günlerde yaşadığımı tahmin etmen lazım.

Bu doğru ve bilimsel bir yazı,ben yazımı beğeniyorum!!!!!
Hocam eskidendi o iş diploma = para diye bir şey yok. Ben katılmıyorum bu görüşünüze bu yüzden beğenmedim ifadesi attım.
İnsanlar Türkiye'de nedense kafalarında diploma = para, iyi diploma = yüksek maaş diye kodluyorlar sonra ağlıyorlar inşaat amelesi şu kadar kazanıyor elektrikçi bu kadar kazanıyor ben neden şu kadar kazanıyorum diye.
Dünyanın hiçbir yerinde diploma = para diye bir şey yok.
Sizin donanımınız = para dır. Aynı zamanda kaliteli yetkinlikler = yüksek maaş dır.
Diploma ise bu donanımlardan yalnızca biridir.
Diğer dediklerinize katılıyorum. Uyku, beslenme çok önemli. Ders çalışacam diye uykudan kısıyor insanlar bana kalırsa yanlış.

Hocam diploma Norveç'te İsviçre'de = para demek Türkiye'de böyle değil ama.

Sadece diploma 4 yıllık ve ehliyet birlikte büyük para kazanıyor bu tecrübe ile anlaşıldı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…