Ders çalışma isteğim düşmeye başladı

Dvtak

Kilopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Berber çırak-kalfa, Elektronik Ön Lisans
YKS'ye hazırlanıyorum ama 1 haftadır doğru düzgün dershane harici ders çalışmadım motivasyonum düştü. Pes etmek istemiyorum ama havaların soğumasından mıdır, ders çalışasım gelmiyor. öneri verebilir misiniz? Konularda dershaneden gerideyim biraz, yetişmem lazım ama ben salıyorum bunu istemiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
YKS'ye hazırlanıyorum ama 1 haftadır doğru düzgün dershane harici ders çalışmadım motivasyonum düştü. Pes etmek istemiyorum ama havaların soğumasından mıdır, ders çalışasım gelmiyor. öneri verebilir misiniz? Konularda dershaneden gerideyim biraz, yetişmem lazım ama ben salıyorum bunu istemiyorum.
Bence bunlar zaman kaybettiren şeyler. Yani sen bir şey yapınca ders çalışmak sana eğlenceli gelmeyecek ya da kolaylaşmayacak. Senin sabretmen gerek. O zorluğu çekmen gerek. Vazgeçmeyip dirençli olursan halledemeyeceğin bir şey yok.

Bazı arkadaşların 11'den beri günlük çalışırken ben korona başlangıcında ciddi çalışmaya başlamıştım. Bu kişiden kişiye değişir tabi konu eksiğiniz fazla ise hemen çalışmaya başlamalısınız bence. Mesela bilgisayar ve telefondan uzaklaşmayı deneyebilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı