Ders çalışma isteğim yok

coraline0

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, ben 23 YKS tayfasından biriyim ve ders çalışma isteğiminle motivasyonumu nasıl oluşturup ve sürdürebilirim cevaplarsanız çok sevinirim.

Ders çalışma programı hazırlayın kendinize ilk gün 2 ders şu kadar soru 2. gün başka 2 ders şu kadar soru giderek arttırın alışırsınız sevmeye başlarsınız.

Sakın zorlama, iyice ders çalışma isteğini yok edersin. Çalışmak istemiyorsan dersi dinlemeye odaklan, ve çalışmak istememeni sağlayan şeyleri yok etmeye çalış. Oyun oynamak istiyorsan önce oyna sonra çalış.

Öncelikle hedefin olmalı günlük yada haftalık programlar oluştur kendine sonra bunları bitirmeye çalış bir hedefin olmadan çalışmaya oturursan ancak oturursun 5dk sonra elin telefona gider.

Hedefin var mı peki benim çok üst hedefim yoktu hatta belirli bir hedefim yoktu ama beklediğimden iyi geldi ve en azından ilgim olan 4 yıllık 2 yıllık bölümler tuttu dershane de az çok dinledik işte ilk sene barajı bile geçemedim 2. sene oldu yeter artık zaten bir daha da girmem o sınava tek KPSS ve DGS girersem girerim

Sevdiğin şeyleri yapmadan önce yapmak istemediğin şeyleri yaparsan, sevdiğin şeyi yapmak kendini ödüllendirmeni sağlar. Bundan dolayı mutlu olursun. Ve sevdiğin şeyi yapmak için ders çalışmak isteyeceksin bunu hemen elde edemezsin yavaş yavaş alıştır. Disiplin yani. Sonuçta kimse hayrına çalışmıyor ay sonu para almak için. Sende kendini böyle ödüllendir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…