Ders çalışma motivasyonum ve isteğim yok

Açelya1

Decapat
Katılım
27 Mayıs 2022
Mesajlar
6
Daha fazla  
Cinsiyet
Kadın
Ne yaparsam yapayım asla ders çalışasım gelmiyor ve kendimi boşlukta hissediyorum. Sürekli internette video, dizi izliyorum ama iş derse gelince sıkılıyorum. Acaba bu konu hakkında önerileriniz var mı?
 
Focusec Pupa adında bir uygulama var onu indirmeni tavsiye ederim. Sıradan bir uygulama olmadığını söyleyeyim önceden tabii.


Program yapmayı seviyorsan bir program oluşturabilirsin. Sevmiyorsan kafana göre takılman daha iyi olur. Çok fazla abartma başlarda çalışmayı. Hafif tempoyla başla ağıra doğru ilerle.
 
Bende 4 5 gün öncesine kadar senin gibiydim. Ramazan ayıyla beraber kendimi düzene soktum. Ona da vesile olan şey bu videoya denk gelmem oldu. Buradaki gündüzcü programını harfiyen uyguluyorum sana da öneririm, bir izle belki içinde çalışma iştahını kabartır. YKS tayfadan mısın?
 
En basitinden gelecek kaygısı. Bu seni motive etmeli. Telefonda takılmaktan sıkılır insan bir zaman sonra. Boşlupa düşer. O arada çözebilirsiniz. Size önerim ufak ufak başlamanız. Günde yarım saat veya bir saat ile başlayın. Alışınca artar o.
 
O yaptığın gereksiz şeyler sana bir katkı sağlamayacak böyle düşün. Kendine yeni bir kalem falan alabilirsin yanına atıştırmalık bir şeyler al. Ders yaptıkça kendini ödüllendir. En başta zorlancaksın fakat bir süre sonra çok iyi olacak. Şimdi çalışırsan geleceğin değişecek.
 
Hayır 9. Sınıfım
Tahmin ediyim önemli bir sınavınız var.
Hayır 9. Sınıfım ama yazılılarım var bayağı
 
9. sınıf üniversite sınavı için zaten çok önemli.
 
Teşekkürler bu dediğinizi uygulayacağım.

Hemen uygulamaya bakıcam
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…