Ders çalışma süresi nasıldır?

Ludvigg

Picopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Selamlar daha dün bir forum açıp ders çalışma isteğimin olmadıgını belirtmiştim ve pek çok kişiden gelen tavsiye ile gene kazandım gibi bugün 3 saat çalıştım fakat 4 olması gerektiği yönünde videolar izledim herhangi bir dershaneye gitmiyorum fakat Online kurslardan yararlanıyorum sizce ne yapmalıyım.

Bir anda 3 saate çıkmamanını öneririm ilk hafta 1 ikinci hafta 2 şeklinde ilerlemen daha sağlıklı olacaktır sonra bir andayine çalışma isteği puf uçar.

Kaçıncı sınıfsın.
8

Selamlar kardeşim. LGS için 3 saat gayet yeterli hatta fazla gibi ama kişiden kişiye göre değişir. Kafan ağrımaya başlıyorsa bırakma zamanin gelmistir baska gün devam et. Ben hep öyle yapardim. Youtubee'da bir şeye odağını uzun süreli yogunlastirmanin nasıl yapilacagini ogreten videolar var. Bakabilirsin.

8. sınıf.

Önemli olan ne kadar çalıştıgın değil çalıştığını anlaman. Kimisi 10 saat çalışır anlar kimisi 1.
asıl problem matematik diğer dersler gene iş yapıyor türkçe de yarım denebilir ama matematik soru çözemiyorum bu gün soru çözümü izledim yararı oldu biraz daha böyle yapmayı planlıyorum inkilapda minik problemler var pek sıkıntı edilmeyecek ingilizcede problemim yok dindede yok yani kilit nokta matematik ona yüklenmem lazım

Bir anda 3 saate çıkmamanını öneririm ilk hafta 1 ikinci hafta 2 şeklinde ilerlemen daha sağlıklı olacaktır sonra bir andayine çalışma isteği puf uçar.

8
denerim o zaman bu hafta 1 saatten devam edicem diğer hafta 2 yaparım

Bende LGS'ye hazırlanıyorum hiç takma kafana matematiği geçen senenin sorularına göz gezdirirsen görürsün ne kadar basit olduğunu sordukları ilk 10 soru herkesin yapacağı türden kazanım kavrama oluyor Türkçeyi çok fazla zorlaştırıyorlar bir test kitabı al Türkçe soru bankası içindeki parçada anlam sorularını çöz en azından benim fikrim bu. Ben günlük 4 saat civarı çalışıyorum.

Hocalar o kadar fazla abartıyorlar ki insan korkamasa bile korkuyor açıkçası.

amacım zaten tofaş fen gibi yüksek hedefler değil tek istediğim ders çalışabileceğim kafamda ders olacak bir okul

sence kaç saat olmalı 1-2-3 belki 4 ama 5 beni aşıyor bir tık kafam almıyor ha birde şunu söyleyim önceki seneler doğru düzgün ödev bile yapmadıgımdan çok alışkın değilim ders çalışmaya ama genede çalışıyorum ondan dolayı 3-4 den üste çıkamam

İlk dönem 2 - 3 saat arasında tutabilirsin ama 2. dönem biraz asılsan senin için yararlı olur.

İlk dönem 2 - 3 saat arasında tutabilirsin ama 2. dönem biraz asılsan senin için yararlı olur.
benim düşüncem önemli olan derslerde verim almam çünkü 7 saat full ders işlemek gerçekten yararlı olabilir boş derslerdede türkçeden test çözsem evdede 1-2 saat çözsem olabilir şuanlık 2. dönem gene 4 belki 5 e çıkabilir bilgi düzeyime göre

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…