Ders Çalışma Yöntemleriniz

Herkesgibi

Megapat
Arkadaşlar sizler nasıl ders çalışıyorsunuz herkes yöntemlerini yazsın bakalım.
Not: Ortalaması 85 ve altı olanlar cevap yazmasın.:ROFL:
2.Not: İlk not sadece bir şakadır ciddiye almayınız.:kıkırda:

Son düzenleyen: Moderatör:
Valla YGS den 1 gün önce gece açtım bi tane kitap 15dk şöyle bir inceledim tamam. Onun dışında 1 kez kitap açmadan 240 civarı bir şey almıştım. Çalışıp barajı geçemeyen vardı o da bir garip.

Tabii ki bunu evde deneme. Sakıncalı bir yöntem. Akşam 2 saat sabah 20dk. Bu şekilde çalışmalısın.

Dombıra dinleyerek tarih, Müslüm baba dinleyerek matematik çalışıyorum. Tavsiye ederim çok iyi yöntem. (Şaka değildir bu arada.)

Şaka bi' yana dersi iyi dinle akşam, sabah yazdıklarına biraz göz gezdir aklında canlandır ardından aç test kitabını çöz canın istediği kadar. Sıkılınca da sonu olmayan bir mola ver çok güzel çalışıyorsun. (Mola konusu şakaydı ama bu sorunu 2 gündür çözemedim.)

Test çözüyorum, çözerken soruyu cozmedigim elime bir dumble (şu kas çalışanların kullandığı alet :)) alıp kaldırıp indiriyorum, bir süre sonra dalıp tamamen dış dünyadan izole oluyorum aynı zamanda kas çalışıyorum tavsiye ederim [emoji106]

Ailem tarafından büyük beklentilere maruz kalsam da çok rahat biriyim. Ders çalışmayı sevmem. Dersi derste dinleyip zor konuları evde bir gözden geçirip bir test çözüp sınava stressiz girersen beklentileri karsilarsin.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı