Ders çalışmadığım zaman uyuyamıyorum

Arkadaşlar herkese selamlar. Yaklaşık bir aydır bu sorunla mücadele ediyorum diyebilirim. 12. sınıf öğrencisiyim gece yatağa kafamı koyduğumda vicdanım rahat etmiyor kalkıp 10 dk bile ders dinlesem ya da sadece otursam uyuyabiliyorum. Derslerimde çok iyi olduğum söylenemez ama böyle bir sorunum var. Pandemi başından beri sadece zorunlu olduğum zaman dışarı çıktım psikolojim neredeyse altüst oldu diyebilirim. Sizce ne yapmam gerekiyor?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ders çalışman gerekiyor. Sınav öğrencisi olarak vicdanının ders çalışmadan rahat etmemesi kadar normal bir şey yok bence. Dışarı çıkma saatlerinin yaşına uygun olduğu zamanlarda park gibi açık alanlara çıkıp hava alabilirsin. Ya da kafanı dağıtacak bir şeyler bulmalısın.

Bende öyleyim. Ama bende farklı. Ders çalıştığımda uykum oluyor, dersten sonra uyuyamıyorum.

Aynısı bende de oluyor gece 12 de bir oturuyorum sabaha kadar çalışıyorum sonra da uyuyamıyorum ama sıkıntı etmiyorum bunu çünkü çok çalışmam lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…