Ders çalışmak bırakılmalı mı?

Makaleler
49
Merhaba,

Beni bilen bilir. Psikolojik rahatsızlığım var. EKPSS kursunun açılmasını bekliyorum. Baştan derse adapte olmak için ders çalışmaya başladım. Ders olarak tarihi seçtim. Daha tüm videolar bitmedi ve 13 sayfa yazı yazmışım. Test konusu sıkıntı, çünkü az kaynak var EKPSS için.

13 sayfadan aklımda kalan çoğu silindi. Biraz var ama az işte. Yukarıda bahsettiğim gibi rahatsızlığım var. Odaklanamama problemi var. 50 dakikalık ders videosunu hem izleyerek hem de not alarak çalışıyorum. 50 dakika masanın başında kalabiliyorum ama gerisi gelmiyor işte. Kafam aşırı dalgın, 12 tane hap içiyorum. Başka bir psikiyatri denk geldi ve ilaçlarımın çok ağır olduğunu söyledi. Hem bununla cebelleşmek (psikolojik rahatsızlık), hem olur olmadık her şeyi kafaya takmak, hem odaklanamama beni yedi bitirdi. Aklımda her zaman bir düşünce.

Dersi anlamadığım zaman geri sarıyorum hatta, 20 dakika olsa bile. Dediğim gibi 50 dakika tek oturuşta bitiyor, sabır ediyorum: Sonuç ise onca şeyin içinden birkaç tanesini hayal meyal hatırlıyorum.

Kendi potansiyelimi farkındayım. Derece öğrencisi değilim. Derece yapmadığım zaman benim önümdekiler kamuya atanacak falan. Sizce dersi bırakmalı mıyım?

İyi Sosyaller.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…