Hedefimizin aynı üniversite olduğu arkadaşla ABD'de olsak hayat nasıl olur diye konuşuyorduk daha sonra üniversitedeyken programla beraber gidelim diye konuştuk cidden iyi geldi motivasyon açısından. Belki o olmayacak ama hedefim olan üniversiteyi kazanırsam üniversitede olmasa da üniversiteden sonra en çok istediğim şeylerden olan başka ülkeleri gezme fırsatım olacak. Bunu düşündükçe motive oluyorum.
Babam hep derki : "Okuyan adam olur. Oku adam ol. Hayat benim değil senin hayatın. Okursan bana bir yararın olmaz. Herkesin kendisine bakması lazım." Umarım gaza gelmişsindir .
Babam hep derki : "Okuyan adam olur. Oku adam ol. Hayat benim değil senin hayatın. Okursan bana bir yararın olmaz. Herkesin kendisine bakması lazım." Umarım gaza gelmişsindir .
Kaçıncı sınıfsın ? 9 veya 10. sınıf isen şimdiden çok kasma İngilizceye ağırlık ver, kursa git gerekirse, oyun oyna takıl. 11. veya 12. sınıf isen LYS bitene kadar çalışıp, geri kalan hayatın boyunca daha rahat bir hayat yaşayacağını düşünmen yeterli. Erken başlama bu işlere