S Sesteyar Decapat Katılım 2 Ağustos 2022 Mesajlar 40 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ağustos 2023 #1 Ders calismak icin grafik tablet alacağım ama boyutunun kucuk olmasi sıkıntı cikarir mi ve kullanann varsa nasıl kullaniliyor? Son düzenleyen: Moderatör: 1 Ağustos 2023
Ders calismak icin grafik tablet alacağım ama boyutunun kucuk olmasi sıkıntı cikarir mi ve kullanann varsa nasıl kullaniliyor?
OnlyX Hectopat Katılım 21 Temmuz 2022 Mesajlar 4.046 Çözümler 21 1 Ağustos 2023 #2 Sesteyar dedi: Ders calismak icin grafik tablet alacağım ama boyutunun kucuk olmasi sıkıntı cikarir mi ve kullanann varsa nasıl kullaniliyor? Genişletmek için tıkla... Grafik tablet ile çizim yaparsınız sadece bazıları monitör olarak da kullanılabiliyor(aşırı pahalı olanlar).İçlerinde tablet donanımı yok. Sadece bir mouse gibi çalışırlar kalemi oynatırsınız cihaza kalemin hareketinin verisini gönderir.
Sesteyar dedi: Ders calismak icin grafik tablet alacağım ama boyutunun kucuk olmasi sıkıntı cikarir mi ve kullanann varsa nasıl kullaniliyor? Genişletmek için tıkla... Grafik tablet ile çizim yaparsınız sadece bazıları monitör olarak da kullanılabiliyor(aşırı pahalı olanlar).İçlerinde tablet donanımı yok. Sadece bir mouse gibi çalışırlar kalemi oynatırsınız cihaza kalemin hareketinin verisini gönderir.
S Sesteyar Decapat Katılım 2 Ağustos 2022 Mesajlar 40 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ağustos 2023 #3 OnlyX dedi: Grafik tablet ile çizim yaparsınız sadece bazıları monitör olarak da kullanılabiliyor(aşırı pahalı olanlar).içlerinde tablet donanımı yok. Sadece bir mouse gibi çalışırlar kalemi oynatırsınız cihaza kalemin hareketinin verisini gönderir. Genişletmek için tıkla... Tablet derken ekranli degil ya sunun gibi ismini tam bilmedigim icin oyle yazdim Amazon.com.tr
OnlyX dedi: Grafik tablet ile çizim yaparsınız sadece bazıları monitör olarak da kullanılabiliyor(aşırı pahalı olanlar).içlerinde tablet donanımı yok. Sadece bir mouse gibi çalışırlar kalemi oynatırsınız cihaza kalemin hareketinin verisini gönderir. Genişletmek için tıkla... Tablet derken ekranli degil ya sunun gibi ismini tam bilmedigim icin oyle yazdim Amazon.com.tr
OnlyX Hectopat Katılım 21 Temmuz 2022 Mesajlar 4.046 Çözümler 21 1 Ağustos 2023 #4 Sesteyar dedi: Tablet derken ekranli degil ya sunun gibi ismini tam bilmedigim icin oyle yazdim Amazon.com.tr Genişletmek için tıkla... Hocam bunlar daha çok çizim vs. İçin yazı için iyi olmayabilir.
Sesteyar dedi: Tablet derken ekranli degil ya sunun gibi ismini tam bilmedigim icin oyle yazdim Amazon.com.tr Genişletmek için tıkla... Hocam bunlar daha çok çizim vs. İçin yazı için iyi olmayabilir.