Merhaba, aklımda tablet almak gibi bir fikir var. Herhangi bir ortamda rahatça ders çalışmak için iyi olduğunu düşünüyorum. Kısa zaman önce Vatan mağazasında 8999TL'ye Lenovo Tab M11 isimli tableti almayı düşünmüştüm ancak ödeme sorunundan dolayı alamadım. 9-15 bin TL civarında kalem destekli tablet önerisi sunar mısınız?
Ben Tab S9 FE+ kullanıyorum çok memnunum, şu an fiyatı 15350 TL belki sadece not almak için çok gelebilir ama uzun ömürlü cihaz. Üst limitine kadar zorlayacaksan yılbaşına doğru indirim kovalayarak 13-14'e alabilirsin. Daha alt bütçelerde ne var bilmiyorum başka arkadaşlar önerirlerse onlara bakabilirsin.
Ben Tab S9 FE+ kullanıyorum çok memnunum, şu an fiyatı 15350 TL belki sadece not almak için çok gelebilir ama uzun ömürlü cihaz. Üst limitine kadar zorlayacaksan yılbaşına doğru indirim kovalayarak 13-14'e alabilirsin. Daha alt bütçelerde ne var bilmiyorum başka arkadaşlar önerirlerse onlara bakabilirsin.
Cevabınız için teşekkür ederim. Boyutu yeterli seviyedeyse bu para farkını ödemeye niyetim yok zaten. Kafamdaki soruyu çözmüş oldunuz tekrar teşekkürler.